Eunika 05.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Sam system na którym wiszą ekrany z IKEA i same ekrany też, ale materiał z którego zrobione są ekrany na poczatku wyglądał fajnie ,ale teraz boki się zawijają i efekt beznadziejny. W Bydgoszczy nigdzie nie mogę dostać ( musi być sztywniejszy materiał a w salonach z firanami proponują ze zwykłej firany czy woalu). Widziałam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 05.02.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kurczę! nadusiłam coś nie tak. W skrucie : mam system ale szukam ładnych ekranów .Może coś widzieliście w Gdańsku. Poznaniu czy Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 05.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ekrany? Inaczej rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 05.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ...chyba tzw. panele przesuwne ?Popytaj wśród wykonawców rolet, żaluzji itd. Coraz częściej mają w swojej ofercie właśnie taki system...Też się nad tym zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 06.02.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ...chyba tzw. panele przesuwne ? Popytaj wśród wykonawców rolet, żaluzji itd. Coraz częściej mają w swojej ofercie właśnie taki system... Też się nad tym zastanawiam... Taki termin też funkcjonuje .Bydgoszcz to straszna dziura i takich "cudów" to tutaj nie ma. Chodziłam i pytałam, to robili wielkie oczy. Panele, ekrany ,czy jak tam zwał ,któremam teraz z IKEA to tandeta i chciałabym wymienić na coś lepszego. Może ktoś ,gdzieś widział i się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts