daromas 05.02.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 witam, mam zamiar rozpocząć budowę domu apis 3. zwracam się z prośbą do osób, które wybudowaly lub sa w trakcie budowy w/w. domu o opinie i ewentualne koszty budowy.mile widziane zdjęcia:) pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koyotes 07.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jeśli można - dołącze się do tego wątku ...Również wpadł mi w oko APIS 3 (garaż dwustanowiskowy). Interesują mnie wszelkie dodatkowe materiały, takie jak: kosztorys, wykaz powierzchni ścian zewnętrznych i wewnętrznych, metraż powierzchni dachu pod dachówkę itp.Zdjęcia mile widziane, jak równiesz wszelkiego rodzaju opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koyotes 07.05.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Odświeżamy Nie dajcie się prosić - zamieszczajcie fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 16.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;)Też zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy ktoś podzieli się informacjami na temat projektu. Zmiany, koszty, uwagi w trakcie budowy, zdjęcia, itp. A może wśród budowniczych jest ktoś kto buduje się, będzie się budował lub zbudował powyższy projekt z okolic (w promieniu ok 50 km) warszawy. Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koyotes 16.07.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ja będę stawiał ten domek w Wieliszewie!Jestem na etapie załatwiania wszelkich formalności do pozwolenia na budowę!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Pokrzywnicka 19.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja będę stawiał ten domek w Wieliszewie! Jestem na etapie załatwiania wszelkich formalności do pozwolenia na budowę! Pozdrawiam. Witam, Mamy zamiar stawiac Apisa kolo Łomianek, czy bylaby mozliwosc obejrzenia domu w rzeczywistosci? A moze moglabym dostac kilka fotek z zewnatrz i wewnatrz? Bylabym bardzo wdzieczna. Moj adres e-mail to: [email protected] Pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koyotes 24.08.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Będzie oczywiście taka możliwość, ale dopiero w przyszłym roku W zeszłym tygodniu złożyłem o pozwolenie na budowę, jak się uda, to przed zimą wyleję fundamenty. Dom zacznę stawiać w przyszłym roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Pokrzywnicka 24.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Będzie oczywiście taka możliwość, ale dopiero w przyszłym roku W zeszłym tygodniu złożyłem o pozwolenie na budowę, jak się uda, to przed zimą wyleję fundamenty. Dom zacznę stawiać w przyszłym roku. Pozdrawiam. Witam, To super ze zlozyl juz Pan dokumenty o pozwolenie na budowe, mam nadzieje ze wszystko odbedzie sie jak najszybciej, biarac oczywiscie pod uwage biurokracje w naszym kraju. My najwczesniej zaczniemy budowe w przyszlym roku lecz bierzemy pod uwage fakt ze moze to byc za 2 lata wiec miloby bylo obejrzec Pana domek jak juz bedzie stal. Prosze o informacje kiedy bedzie mozna Zycze powodzenia. Pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika14 03.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam, jestem w trakcie wykanczania Apisa 3. Jesli nadal ktos jest zainteresowany moge zamiescic zdjecia. O kosztach budwy nie moge za wiele powiedziec poniewaz dom zostal kupiony w stanie surowym otwartym od developera. Zaczynalismy z mezem dopiero od okien i od tego etapu moge sie podzielic doswiadczeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szysza 06.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witam, bardzo prosimy o zdjęcia, dużo osób buduje albo zamierza budować APISa3 więc osób zainteresowanych nie brakuje.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koyotes 08.10.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Fotki APIS'a 3 macie pod tym linkiem:http://www.extradom.pl/projekt-domu-APIS%203-ID-4006.html?typ=&powierzchnia=&garaz=2_miejsca&strona= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts