galka 09.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 A propos; blondynka myje patelnię ,wkurzony mąż pyta-czemu drapiesz po teflonie-odczep się sam jesteś poteflon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 10.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 widze ze musze wyjasnic watpliwosci:) f to pierwsza litera jaka wcisnalem(jakby sie ktos nie domyslal) Kurczę, a ja myślałam, że F było siódmą literą, tylko wcześniejsze się nie wyświetliły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Poprawiło mi się samopoczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 10.02.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 ........... Kurczę, a ja myślałam, że F było siódmą literą, tylko wcześniejsze się nie wyświetliły... No tak. Z sokiem. Petalnia była w tym przypadku szejkerem. i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 10.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ludzie - ale o co tu chodzi ?????? Piliście coś? Jeśli tak to poczęstujcie. Może to F to fajna wódeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 10.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ludzie - ale o co tu chodzi ?????? Piliście coś? Jeśli tak to poczęstujcie. Może to F to fajna wódeczka? Smirnof. Ponumerować literki? Aczkolwiek pojawiła sie nowa wodeczka(po otwarciu granic), którą zazwyczaj pijałem w Wilnie o nazwie "Lituanian"złota jest najlepsza. W Olsztynie dostepna w sklepach społemowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 11.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ludzie - ale o co tu chodzi ?????? Piliście coś? Jeśli tak to poczęstujcie. Może to F to fajna wódeczka? Smirnof. Ponumerować literki? Aczkolwiek pojawiła sie nowa wodeczka(po otwarciu granic), którą zazwyczaj pijałem w Wilnie o nazwie "Lituanian"złota jest najlepsza. W Olsztynie dostepna w sklepach społemowskich. hm - do Olsztyna to mam chyba z 500. Ale jak warto jechać to może się zastanowię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 11.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Wy tu stoicie po f, a obok czajniki rozdają, ale jaaaakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny 12.02.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 fajnie faflunicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 12.02.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Wy tu stoicie po f, a obok czajniki rozdają, ale jaaaakie Z gwizdkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 12.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ...malutkim... ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ...malutkim... ale jednak mikopiko wie jak się go wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts