Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najskuteczniejsze prowizorki w waszym domu

retrofood

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cztery lata temu robiłam remont łazienki i do tej pory słuchawka prysznicowa leży na baterii. Stwierdziłam, że uchwyt który kupiłam jest tandetny i znajdę coś lepszego.... i tak 4 lata:oops:

- Do tego wieszak na ręczniki- plastikowy, malutki, taki wiecie za kilka groszy

- mydelniczka plastikowa na przylepce- średnio raz w tygodniu spada, przeważnie wieczorem i ciężko zastanawiamy się co sie dzieje....

- mój tata robi ciekawe przedmioty z żelaza i wykuł mi piękny stojak pod lampkę. Miałam dokupić kawałek ciekawego granitu, marmuru a stelaż miał być pomalowany farbą "efekt młotka". Efekt jak do tej pory jest taki, że pomalowane wszystko jest minią, a na wierzchu zamiast maruru leży płytka, która została po remoncie podłogi w przedpokoju. Boję się, że w przyszłym domu może być jeszcze gorzej w powodów finansowych :-?

Gość elutek
wojtek50 NAPISAł

żarówka na drutach w kibelku od 23 lat

nie wiem czy nie trzeba zgłosić takiego osiągnięcia do księgi rekordów Guinnessa

:wink: :lol: :lol:

myślę, że zgłosić to trzeba to:

Jeszcze nie wyprodukowali takiego kinkietu , który by mi odpowiadał .

skąd ja to znam...? :roll: :lol: :wink:

Jak na razie podłoga z OSB w salonie i nie zapowiada się, żeby szybko została wymieniona na upragniony parkiet. Przez kilka lat w łazience w prysznicu zasłonka wisiała na wygiętym w pałąk i podwieszonym do sufitu drucie. A kabina czekała na instalację. Doczekała się w zeszłym roku. A w ogóle w moim domu to jedna wielka prowizorka.

żarówka na drutach w kibelku od 23 lat . Jeszcze nie wyprodukowali takiego kinkietu , który by mi odpowiadał .

Super trmat

:o :lol:

"zabiłabym" faceta za cos takiego :wink:

tak samo jak np sznurowke przywiazana do kapiacego kranu (watek z gazety) - no sorry na tak szatanski pomysl nawet ja bym nie wpadla :wink:

prowizorek nienawidze i jestem chora jak je musze znosi w swoim otoczeniu. mecza mnie strasznie i jestem chora jak wiem ze je mam

nie mowie ze ich w ogole nie mam ale jest ich wzglednie malo i staram sie jak najszybciej sie ich pozbywać