retrofood 05.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=55020757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 świetny wątek, obawiam sie, że mogłabym o prowizorkach w mojej chacie książkę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 U mnie najlepszą prowizorką są materiałowe "parapety". Z grubo tkanej bawełny, bardzo mi kolorystycznie odpowiadają Tylko od czasu do czasu trzeba je uprać, i wtedy widzę, jak łyso mi bez nich Może zostawię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 06.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 karnisze z miedzianych rurek do CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 06.02.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Cztery lata temu robiłam remont łazienki i do tej pory słuchawka prysznicowa leży na baterii. Stwierdziłam, że uchwyt który kupiłam jest tandetny i znajdę coś lepszego.... i tak 4 lata:oops: - Do tego wieszak na ręczniki- plastikowy, malutki, taki wiecie za kilka groszy - mydelniczka plastikowa na przylepce- średnio raz w tygodniu spada, przeważnie wieczorem i ciężko zastanawiamy się co sie dzieje.... - mój tata robi ciekawe przedmioty z żelaza i wykuł mi piękny stojak pod lampkę. Miałam dokupić kawałek ciekawego granitu, marmuru a stelaż miał być pomalowany farbą "efekt młotka". Efekt jak do tej pory jest taki, że pomalowane wszystko jest minią, a na wierzchu zamiast maruru leży płytka, która została po remoncie podłogi w przedpokoju. Boję się, że w przyszłym domu może być jeszcze gorzej w powodów finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 06.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 żarówka na drutach w kibelku od 23 lat . Jeszcze nie wyprodukowali takiego kinkietu , który by mi odpowiadał .Super trmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 06.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 wojtek50 NAPISAł żarówka na drutach w kibelku od 23 lat nie wiem czy nie trzeba zgłosić takiego osiągnięcia do księgi rekordów Guinnessa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.02.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 wojtek50 NAPISAł żarówka na drutach w kibelku od 23 lat nie wiem czy nie trzeba zgłosić takiego osiągnięcia do księgi rekordów Guinnessa myślę, że zgłosić to trzeba to: Jeszcze nie wyprodukowali takiego kinkietu , który by mi odpowiadał . skąd ja to znam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 1,5 roku mieszkam a folia z drzwi zewnętrznych nie zdarta dom cały czas nieotynkowany z zewnatrz - tłumaczę sobie ze zedrę jak wytynkują coby się nie pobrudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.02.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 rozumiem, że drzwi nie są poddane działaniu promieni słonecznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 rozumiem, że drzwi nie są poddane działaniu promieni słonecznych? drzwi z północnego wschodu więc bardzo krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 żebyś nie miał problemu ze zdarciem tej folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jak na razie podłoga z OSB w salonie i nie zapowiada się, żeby szybko została wymieniona na upragniony parkiet. Przez kilka lat w łazience w prysznicu zasłonka wisiała na wygiętym w pałąk i podwieszonym do sufitu drucie. A kabina czekała na instalację. Doczekała się w zeszłym roku. A w ogóle w moim domu to jedna wielka prowizorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 żebyś nie miał problemu ze zdarciem tej folii dobrze że mówisz, spróbuje na kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.02.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 JoShi, ale jak potem cieszą zmiany z prowizorki na rzeczy stałe Rom, próbuj. Moi rodzice zostawili folię na parapetach zewnętrznych i ...w tym roku będą wymieniać parapety. Na oknach pcv też mieli oooooooogromny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.02.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 żebyś nie miał problemu ze zdarciem tej folii dobrze że mówisz, spróbuje na kawałku Jakby nie chciało zejść to spróbuj podgrzać suszarką. Stary i sprawdzony sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 żebyś nie miał problemu ze zdarciem tej folii dobrze że mówisz, spróbuje na kawałku Jakby nie chciało zejść to spróbuj podgrzać suszarką. Stary i sprawdzony sposób. a to nie słyszałem dobrze wiedzieć Dzieki Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 08.02.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Moje łoże w sypialni to: styropian i materac ( ale jak grzeje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 JoShi, ale jak potem cieszą zmiany z prowizorki na rzeczy stałe Od kilku lat się w ten sposób pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 żarówka na drutach w kibelku od 23 lat . Jeszcze nie wyprodukowali takiego kinkietu , który by mi odpowiadał . Super trmat "zabiłabym" faceta za cos takiego tak samo jak np sznurowke przywiazana do kapiacego kranu (watek z gazety) - no sorry na tak szatanski pomysl nawet ja bym nie wpadla prowizorek nienawidze i jestem chora jak je musze znosi w swoim otoczeniu. mecza mnie strasznie i jestem chora jak wiem ze je mam nie mowie ze ich w ogole nie mam ale jest ich wzglednie malo i staram sie jak najszybciej sie ich pozbywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts