kofi 11.02.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja się obawiam, że u nas w domu będą same prowizorki. Ile razy próbujemy wybrac coś wspólnie kończy się na zawieszeniu tematu i zostawieniu prowizorki. Więc albo decydujemy oddzielnie, i wtedy to coś posoba się jednemu z nas, a drugie ewentualnie jest w stanie to znieść, albo jest prowzorka. Mało rzeczy wywołuje nasz wspólny entuzjazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja się obawiam, że u nas w domu będą same prowizorki. Ile razy próbujemy wybrac coś wspólnie kończy się na zawieszeniu tematu i zostawieniu prowizorki. Więc albo decydujemy oddzielnie, i wtedy to coś posoba się jednemu z nas, a drugie ewentualnie jest w stanie to znieść, albo jest prowzorka. Mało rzeczy wywołuje nasz wspólny entuzjazm. a jak się ściemni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 11.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 U mnie ostatnia prowizorka to kawałek listwy w kuchni - trzeba było dociąć 2 cm i włożyć we wcześniejsze miejsce. Listwa czekała 3 lata do ponownego malowania kuchni. Powiedziałam mojej połówce, że bez tego kawałka listwy nie będzie odbioru technicznego pomieszecnia i stał sie cud, listwa ucięta i włożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jak na razie podłoga z OSB w salonie i nie zapowiada się, żeby szybko została wymieniona na upragniony parkiet. Przez kilka lat w łazience w prysznicu zasłonka wisiała na wygiętym w pałąk i podwieszonym do sufitu drucie. A kabina czekała na instalację. Doczekała się w zeszłym roku. A w ogóle w moim domu to jedna wielka prowizorka. jak miło to przeczytać moja kabina w postaci pudeł zajmuje pokaźną część gabinetu a parkiet leży pod schodami. Podobno schnie garderoba w sypialni będzie wstawiona do następnego planu pięcioletnirgo, na razie są stare szafki z bloków i rzeczy w workach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszC 12.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Najlepszy sposób na prowizorkę w postaci żarówki na drucie w salonie wymysliła tesciowa mojego znajomego. Po prostu któregoś dnia zawitała z prezentem w postaci zyrandola zakupionego chyba na bazarze a na pewno wg własnego gustu. Gdy to wiszące u sufitu cudo znajomy zobaczył to w ten sam dzień pojechał do sklepu i kupił zyrandol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.02.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Najlepszy sposób na prowizorkę w postaci żarówki na drucie w salonie wymysliła tesciowa mojego znajomego. Po prostu któregoś dnia zawitała z prezentem w postaci zyrandola zakupionego chyba na bazarze a na pewno wg własnego gustu. Gdy to wiszące u sufitu cudo znajomy zobaczył to w ten sam dzień pojechał do sklepu i kupił zyrandol. przypomniała mi się historia z dzieciństwa: moja mama długo prosiła tatę, aby kupił nowy stół do kuchni, w końcu wzięła sprawę w swoje ręce i któregoś dnia, wracam ze szkoły i już na schodach słyszę jakieś walenie - wchodzę do domu, a moja mama rozwala siekierą ten stary stół i też w tym samym dniu był nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Najlepszy sposób na prowizorkę w postaci żarówki na drucie w salonie wymysliła tesciowa mojego znajomego. Po prostu któregoś dnia zawitała z prezentem w postaci zyrandola zakupionego chyba na bazarze a na pewno wg własnego gustu. Gdy to wiszące u sufitu cudo znajomy zobaczył to w ten sam dzień pojechał do sklepu i kupił zyrandol. przypomniała mi się historia z dzieciństwa: moja mama długo prosiła tatę, aby kupił nowy stół do kuchni, w końcu wzięła sprawę w swoje ręce i któregoś dnia, wracam ze szkoły i już na schodach słyszę jakieś walenie - wchodzę do domu, a moja mama rozwala siekierą ten stary stół i też w tym samym dniu był nowy... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 12.02.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 przypomniała mi się historia z dzieciństwa: moja mama długo prosiła tatę, aby kupił nowy stół do kuchni, w końcu wzięła sprawę w swoje ręce i któregoś dnia, wracam ze szkoły i już na schodach słyszę jakieś walenie - wchodzę do domu, a moja mama rozwala siekierą ten stary stół i też w tym samym dniu był nowy... Toż to anioł nie kobieta była. Gdybym ja miał taki stół, to z pewnością nie on by ucierpiał od ciosów siekierą Dlatego też przezornie nie trzymam siekiery w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 przypomniała mi się historia z dzieciństwa: moja mama długo prosiła tatę, aby kupił nowy stół do kuchni, w końcu wzięła sprawę w swoje ręce i któregoś dnia, wracam ze szkoły i już na schodach słyszę jakieś walenie - wchodzę do domu, a moja mama rozwala siekierą ten stary stół i też w tym samym dniu był nowy... Toż to anioł nie kobieta była. Gdybym ja miał taki stół, to z pewnością nie on by ucierpiał od ciosów siekierą Dlatego też przezornie nie trzymam siekiery w domu lete schować siekierę małża coś mi wspominała o nowym samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 12.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 historia z mojego dzieciństwa (tu mam nadzieję, że tata nie czyta i się nie obrazi bo historia dość charakterystyczna i znana wszystkim naszym bliższym i dalszym znajomym) otóż po wprowadzeniu się do bloku w latach 80, po wyłożeniu podłóg płytkami pcv (takimi z gumoleum), po obiciu czego się dało boazerią i pomalowaniu ścian w pokojach przyszedł czas na ubikację - no ale czy to materiałów już nie było czy czasu czy pieniędzy - nie wiem. na środku maleńkiej toalety stanął kibelek, do ścian została przybita płyta wiórowa i na całej wielkości ściany na wprost wejścia niebieską farbą tata napisał ku przypomnieniu, przestrodze, mobilizacji ??? - TU ZAJDZIE ZMIANA !!! Mieszkanie przechodziło, jeden remont, drugi trzeci, kolejny a jak w kibelku widniał napis tu zajdzie zmiana tak był. dopiero na początku lat 90 okazało się, że rodzinka się powiększy no i tata zajął się generalnym remontem - ze łzami w oczach zdejmował ta płytę z napisem - wszyscy już sie do niej przyzwyczaili a nawet polubili . 6 miesięcy później - mieszkaliśmy już w innym miejscu - pełnym nowych prowizorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 przypomniała mi się historia z dzieciństwa: moja mama długo prosiła tatę, aby kupił nowy stół do kuchni, w końcu wzięła sprawę w swoje ręce i któregoś dnia, wracam ze szkoły i już na schodach słyszę jakieś walenie - wchodzę do domu, a moja mama rozwala siekierą ten stary stół i też w tym samym dniu był nowy... Toż to anioł nie kobieta była. Gdybym ja miał taki stół, to z pewnością nie on by ucierpiał od ciosów siekierą Dlatego też przezornie nie trzymam siekiery w domu lete schować siekierę małża coś mi wspominała o nowym samochodzie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 20.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 http://www.gazetawyborcza.pl/5,76842,4887875.html?i=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 23.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Super te prowizorki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts