kamaW 05.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja buduje w województwie Świętokrzyskim SOPRAN 2 Jestem na etapie zalanego stropu. Jak pogoda pozwoli to ekipa pojawi się w najbliższym czasie. Czy może mi ktoś podesłać zdjęcia na prv. Mam pytanie ile drewna kupowaliście na dach. U mnie będzie dachówka cementowa. Zgodnie z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monius1719506993 20.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam!Buduję dom Sopran,wersja pierwsza i chyba najmniejsza,bo ma136m2.Jestem na etapie wylewania posadzek i niedługo pójdą tynki zewnętrzne.Bardzo mi się podoba.Sama go wybrałam.Mam piwnicę dzięki podniesieniu fundamentów o 1m w górę.Zamiast schodów kręconych są proste ,naprawdę super.Kotłownia na węgiel,dzięki poszerzeniu garażu.Dach mam w kolorze przydymionej zieleni.Kto doradzi kolor tynków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts