arkadiusz 05.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ile kosztuje w Warszawie polozenie m2 mozaiki-na siatce i bez siatki (czyli po zdjeciu z siatki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 06.02.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 W Radomiu: kolosalne pieniądze wydalam na łazienki: mam dwie łazienki, w których są łuki na ścianach... nie chciałam ciętych płytek, więc została mozaika... Strasznie droga w zakupie i droga w ułożeniu... Następnym razem (jeśli taki będzie) nie zdecyduję się na tak duży wydatek Pozdrawiam, GGGosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 06.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A, zapomniałam jeszcze wspomnieć...Mój wykonawca nie wyobraża sobie kładzeniabez siatki.... Jeśli wyszły jakieś nierówności,to wyjmował kosteczki i wkładał prosto ponownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 06.02.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 W Radomiu: kolosalne pieniądze wydalam na łazienki: mam dwie łazienki, w których są łuki na ścianach... nie chciałam ciętych płytek, więc została mozaika... Strasznie droga w zakupie i droga w ułożeniu... Następnym razem (jeśli taki będzie) nie zdecyduję się na tak duży wydatek Pozdrawiam, GGGosik Ktorej czesci mojego pytania nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 13.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ile kosztuje w Warszawie polozenie m2 mozaiki-na siatce i bez siatki (czyli po zdjeciu z siatki)? Pierwsza podstawowa zasada- im mniejsze płytki tym droższe w ułożeniu. Na siatce- 50-60zł/m2 Pojedynczo- nawet do 150 zł/m2 Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neco 14.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 w łodzi możemy rozmawiać o układaniu mozaiki na siatce od 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 te mozaiki, jakie dotad widzialem polozone zupelnie bez podkladu, nie byly warte ani grosza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 15.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 te mozaiki, jakie dotad widzialem polozone zupelnie bez podkladu, nie byly warte ani grosza .... Nie wiem gdzie to widziałeś. Ja jestem w stanie z pojedyńczych płytek mozaikowych ( za odpowiednią cenę ) w holu ułożyć Ci portret twojej rodziny. Fajnie wygląda taki portret z odpadów różnych materiałów glazurniczych (warunek-ta sama grubość ). Cena takiego obrazka 1,5 x 2,0 m około 9 - 11tys. + kwaterunek Są chętni to na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 9-11 tysiecy za taki rodzaj portretu, to bylyby wg mnie w najbardziej durny i megalomanski sposob wydane zlotowki .... ale jestem pelen szacunku dla kunsztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 16.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 9-11 tysiecy za taki rodzaj portretu, to bylyby wg mnie w najbardziej durny i megalomanski sposob wydane zlotowki .... ale jestem pelen szacunku dla kunsztu I wiesz co kolego zdarza się do 4 projektów w roku. Niestety tylko 1 max 2 w kraju. Układam takie rzeczy w Londynie i mam kolejkę na rok zgóry-tam to nowość i stało się bardzo popularne. Niestety sytuacja rodzinna nie pozwala mi na zbyt częste wyjazdy ale robię to. U nas ludzie też zaczynają się do tego przekonywać i zainteresowanie wzrasta. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 16.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 szczerze mowiac, to sie dziwie ze tak malo w kraju, jestesmy narodem, ktory chetnie łasi sie na takie tematy jest taki watek na forum pt. "szczyty kiczu" - taka mozaike zaliczylbym do tego watku ale wszystko jest dla ludzi ! powodzenia zycze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 27.02.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Moge podjac sie ulozenia mozaiki we wzor autorski lub zlecony przez inwestora. Jedna z moich prac (przed fugowaniem) 1x1m - koszt ok. 3500 zł + koszt materiału (700 zł) - 3-4 tygodni czasu http://img166.imageshack.us/img166/69/mozaika333xh7iu7.jpg Wiecej info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesser 10.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Misiomaciej pokaż jakieś zdjęcia. A w Londynie nowością są chyba tylko Polacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 12.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Hmm... stary wątek.... głupawe wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 22.10.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 ...to chyba konkurencja deprecjonowała wykonawcę obrazów z glazury Swoją drogą bardzo ciekawy element wystroju wnętrz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts