Dzejson 05.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam Właśnie co nabyłem projekt http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w4912a.html i szukam osób które zastanawiają sie nad tym wariantem, albo już wybudowały tem domek w clu podzielena sie ewentualymi uwagami. Jest wzmianka na tym forum nt. bliżniaczego w49.12, ale ten projekt jest nieco inny. Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych, oraz szczęśliwych już budujących(:Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 06.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 jest tu już długi wątek na temat tego projektu, wystarczy poszukać kilka stron w dół... http://forum.muratordom.pl/buduje-dom-pracownia-jelenia-gora-projekt-w-49-12,t88736.htm wersja a czy b czy c, wszyscy piszą w jednym wątku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkr80 18.03.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam ja także mam projekt w49.12a i uważam że można by zacząć o nim nowy wątek pomimo uwagi reng. W wątku http://forum.muratordom.pl/buduje-dom-pracownia-jelenia-gora-projekt-w-49-12,t88736.htm jest mało o w49.12a. Jestem na etapie pozwoleń i chętnie obejrzałbym w49.12a. Czy jet już ktoś kto ma taki domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzejson 22.03.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jkr80, jeżeli chesz obejrzeć jak wygląda W49.12a to zaqpraszam do siebie. Wprawdzie mój jest "po delikatnych" pszeróbkach, ale wygląda za to bosko!No i jestem wreszcie na etapie wykończeniówki.A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkr80 22.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam Dzejson Na pewno skorzystam z zaproszenia. Nie wiem tylko czy uda mi się przed świętami czy nie. Skontaktuję się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkr80 13.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam po długiej przerwie! Na początek wielkie podziękowania dla Gochy2611 i Dzejsona za umożliwienie obejrzenia domów. Ja obecnie jestem na etapie załatwiania kredytu. Pozwolenie już jest ekipa też. Czy myślicie, że za wybudowanie domu z przykryciem 49tys do utargowania jeszcze to dużo? Zaznaczam, że nie interesuje mnie nic tzn. łopatki betoniarki rusztowania posiłki pomocnicy itd. Chcemy zmienić troche ukłąd funkcjonalny domu tzn zamienić kuchnie z pokojem na parterze i przesunąć ściany wewnętrzne nośne o 40 cm celem zwiększenia "powierzchni gospodarczej". chcę też zainstalować WM z GWC i może jak sie da solary. Ale to jeszcze będzie zależało od zasobności portwela w odpowiednim czasie. Zastanawiam sie jeszcze nad podniesieniem ściany kolanowej i jestem raz za a raz przeciw, pomimo, że będąc przeciwnikiem jej podnoszenia po wizytach u Gochy2611 i Dzejsona zmieniłem zdanie. Jesli bym jej nie zwiększał konieczna byłaby ściana kurtynowa. To na razie tyle. Niebawem pewno więcej napiszę Pozdrawiam i zachęcam wszystkich którzy budują W 49.12a do pisania w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts