sysdba 05.02.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Szukam wykonawcy(chyba nie muszę dodawać, że solidnego itd.) do tego co w temacie.Zakres prac w ogólnym zarysie : Przebudowa dachu/adaptacja strychu domku jednorodzinnego - zmiana konstrukcji dachu, pokrycie dachu - wybudowanie lukarn, montaż okien dachowych itd.) -wszystko co się wiąże z takim zadaniem.. Dodatkowo dobudowanie zewn.klatki schodowej oraz ocieplenie powstałego piętra budynku, oczywiscie montaż okien... Do zrobienia od podstaw instalacje elektryczna, wodn.-kanalizacyjna, gazowa. Wykończenie wnętrza "pod klucz" Zależy mi na wykonawcy kompleksowym - który wykona to od początku do końca. Termin rozpoczęcia prac - MAJ 2008. Propozycje poprosze mailowo ew. tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysdba 12.02.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Teremin rozpoczęcia prac niestety na maj. Reszta bez zmian. Oczekuję kontretnych propozycji - szczegóły chętnie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysdba 14.02.2008 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Krótko i na temat:Szukam firmy - ofery na adaptację strychu na mieszkanie - przebudowa dachu itd.Interesuje mnie KOMPLEKSOWY,poważny wykonawca - wykonujący całość prac. Szczegóły z grubsza:Budynek o wymiarach 10x12m,jednopiętrowy, dach dwuspadowy - do przebudowy strych, a to niespodzianka.... Zakres prac:-przebudowa dachu - wybudowanie 2 duzych lukarn po obu stronach dachu - być może z oknami dachowymi - /techn. o ile mnie pamieć nie myli - sciana kolankowa na wys. ok 80cm - kalenica na srodku, mnie wiecej 3,5 m wys. -podciagnięcie instalacji wodn. - kanalizacyjnej, elekrtrycznej i gazowej z poziomu poniżej oraz przygotowanie instalacji do osobnego ogrzewania gazowego -wybudowanie kominka - Wybudowanie scianek działowych ,wykończenie wnętrz, montaż okien, podłóg, kibelków i innych gadżetów - do stanu POD KLUCZ. -wykonanie zewn. klatki schodowej - lokal będzie osobny. -ocieplenie dachu (wełna min. + płyty gipsowe) oraz części powstałego mieszkania na zewnątrz budynku. -być może montaż klimatyzacji Interesują mnie oferty z przewidywanym kosztem m^2 za całość prac(chętnie z podziałem - sama robocizna i robocizna z materiałami -stan na dzień dzisiejszy)Termin rozpoczęcia - kwiecień - najpóżniej maj. Obecnie na etapie wszystkich pozwoleń i innych utrudnień prawnych. Mogę rozważyc stworzenie projektu arch. przez firmę realizującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts