zuzka 25.08.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Co sądzicie o najtańszych, lakierowanych drzwiach PORTy? Potrzebuję na górę (głównie pokoje dziecinne) coś jak najtańszego (ale nie zupełnie paskudnego) Czy wypełnienie - plaster miodu bądź płyta - ma jakieś znaczenia dla walorów użytkowych takich drzwi? Pytanie drugie: czy ktoś się interesował drzwiami z DREW-POLu? Sprzedawca wpada w ekstazę kiedy o nich opowiada. Cena niby duża 1,100-1,600 PLN, ale wyglądają faktycznie ładnie. A przeliczyłam sobie drzwi PORTA - 700-800 PLN. Może warto (chociaż na 1 poziomie!) wydać te 400 zł więcej więcej. Ponieważ drzwi wewnętrznych mam sporo (6+5) - w odróżnieniu od iloście przeznaczonych na nie pieniędzy - to mam się nad czym zastanawiać! Może jakiś użytkownik się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 25.08.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Ja drzwi wewnetrzne zrobilem z drewna pelnego, sosnowego.Koszt, z oscieznicami, ok. 1500 zl za 5 sztuk.Plus oczywicie troszke wlasnej pracy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 25.08.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Przeczytaj w dziale Psycholog dyzurny,watek :drzwi porazka,z dn 23.08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts