Drapi 06.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam.zastanawiam się nad kupnem pozniższego zestawu- co o nim sądzicie, czy ktoś z was ma coś takiego u siebie i jak się sprawdza taki zestaw?http://www.allegro.pl/item304197519_afriso_podlogowka_ogrzewanie_podlogowe_najtanie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 06.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 co o nim sądzicie, jak się sprawdza taki zestaw? Wszystkie składniki tego zestawu są OK, ale mam pewne wątpliwości, co do umiejscowienia ich na schemacie. Nie wiem co będzie się działo po przestawieniu zaworu trójdrożnego na krótki obieg. Pompa w tym przypadku nie będzie miała skąd pobierać wody i pójdzie "na sucho". Poza tym zawór upustowy powinien mieć bocznik do powrotu CO, a na krótkim obiegu zaworu trójdrożnego powinien być zawór zwrotny. Muszę się jeszcze dobrze przyjżeć temu schematowi i dam znać co wykombinowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drapi 07.02.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Bardziej chodzi mi właśnie o kompletność zestawu oraz o ich firme(marke) i czy są warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 07.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jest to tylko schemat, ,których w sieci wiele .Firma znana ,ale nie jest to orzeł,a oferta jest kopleksowa co czyni ją bezużyteczną ponieważ tak mały kolektor jest za drogi a te same parametry osiągnąć można o połowę tańszymi metodami.Są trzy nitki i każda ma po 100m ,jest to dopuszczalne .ale wymaga pompy ,i jak jest napisane że nie można tego zepsuć to okupione jest wieloma zabezpieczaniami ,które podnoszą cenęPostaram się za tydzień pokazać Wam jak wygląda kolektor podłogowy ,który można samemu sobie adaptować do potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 07.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts