pati25 06.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Kto spisałam umowe z sąsiadami o wspólne wykonanie przyłącza wodnego .By po zaprojektowanej trasie przyłączy nikt się nie wycofał w współfinansowania wodociągu .Jak taka umowa ma wyglądac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 07.12.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 podciągamposzukuję umowy między sąsiadami na budowę wodociągu, czy ma ktoś wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hankoos 19.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam, udało się Wam zorganizować taką umowę? Jestem na etapie poszukiwania/pisania. Jeśli możecie podzielić się Waszymi to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekkolo 23.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam, tylu zainteresowanych i nikt nie ma takiej umowy? Mi również przydałaby się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts