Daroll 06.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Mam pytanie znajomy prosił mnie żebym je tu zadał Ma zamiar kupić działke przemysłowa i prze tą działke przebiega linia WN 110KV zajmuje jakies 1/3 działki tzn biegnie nad nia pod skosem i tu jest pytanie czy dostanie jakieś zezwolenie na wybudowanie czegos? na tej działce czy pod linia wolno cos wybudować? chodzi o warsztat nie o dom mieszkalny ,słyszałem cos o odleglościach od lini WN? Prosze żeby ktoś kto zna się na takich przepisach napisał cos jak to wygląda. Aha i jeszcze na tylnej cześci działki jest duży transformator zabudowany budynkiem 60m2 czy można przy takim transformatorzez cos budowac? dobudować czy nie bedzie szkodliwe oddziaływanie jakiegoś pola elektromagnetycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 06.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 w warunkach zabudowy bedziesz miał okreslone odległosci od lini.ja mam 25m od osi lini 110kV...a sasiedzi obok ktoprzy wybudowali sie wczesniej maja 10m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts