Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi zewnętrzne Adeco

Recommended Posts

jaki wzór?

na jakim korpusie? jaka nakładka - wypełniająca czy maskujaca? PVC czy cieple alu? Jakie zawiasy? jaka zasuwnica? Jakie wkładki zamków ? Jaka szybka (jeśli jest) To wszystko rzutuje na cenę - dla mnie ciut ciut za niska :lol:

ADECO produkuje TYLKO wyplenienia a nie końcowe drzwi - stad tez moje pytania, ale sam produkt ADECO najwyższych lotów :) i wielokrotnie wygląda o wiele ładniej niż takie same drzwi wykonane z drewna a pozbawiony wad tego materialu

:o dużo tych pytań. To co wyczytam z oferty to napiszę.

- PCV

- drzwi typowe adeco otw. do wewn.

- kolor złoty dąb

- wypełnienie Adeco Texel TF311 Złoty dąb

- dodatkowa wkładka z kluczem

O resztę musze dopytać w takim razie w sobotę bo umówilem się na pomiary.

Dzięki za podpowiedzi bo nie wiem na co zwracać uwagę.

tez wydaje mi sie podejrzane :lol:

najtańszy sam panel dwa lata temu to byl koszt 2500 netto plus korpus, plus okucia, plus zawiasy (Dr. Hana) i z 2500 zrobiło sie ponad 5000 netto

ale coz - Oknoplast zaskakuje nas cenami coraz bardziej - oby tylko nie okazało sie ze to nie Adeco tylko coś co dealer sam sobie sprzedaje :)

same wkładki do zamka klasy "C" tu już ponad 100 sztuka :)

zasuwnica hakowa w zakupie w cenie dla producenta to juz ponad 300 zeta (a gdzie narzut?)

zawiasy DrHana to kolejne minimum 300 zeta

korpus z PVC to minimum 2000 zeta

a gdzie koszt panela prosto z Niemiec?

a koszt montażu?

tanio oj oj oj cosik za tanio

no chyba ze fotograf prawdę mówi gdyż kalkulator Adeco operuje w Euro

tez wydaje mi sie podejrzane :lol:

najtańszy sam panel dwa lata temu to byl koszt 2500 netto plus korpus, plus okucia, plus zawiasy (Dr. Hana) i z 2500 zrobiło sie ponad 5000 netto

ale coz - Oknoplast zaskakuje nas cenami coraz bardziej - oby tylko nie okazało sie ze to nie Adeco tylko coś co dealer sam sobie sprzedaje :)

same wkładki do zamka klasy "C" tu już ponad 100 sztuka :)

zasuwnica hakowa w zakupie w cenie dla producenta to juz ponad 300 zeta (a gdzie narzut?)

zawiasy DrHana to kolejne minimum 300 zeta

korpus z PVC to minimum 2000 zeta

a gdzie koszt panela prosto z Niemiec?

a koszt montażu?

tanio oj oj oj cosik za tanio

no chyba ze fotograf prawdę mówi gdyż kalkulator Adeco operuje w Euro

Nie zgodze sie do konca.... zasuwnica GU z narzutem producenta to jakies 250-300 z blachami, zawiasy Hahna z narzutem to jakies 250 zeta, korpus(bez okuc, z narzutem) to maksymalnie (za wypas) 1500 zeta.

Cena wydaje sie w miare realna, ale bylbym ostrozny i dobrze wypytal sie o szczegoly, nie ma czegos takiego jak "drzwi typowe". Pod pojeciem "typowe" moze sie kryc wszystko...