lump praski 08.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Strata pieniedzy na gieldzie to istotnie pech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Strata pieniedzy na gieldzie to istotnie pech. To zalezy . Slyszales o teorii , ze bogactwa zostaly bogaczom powierzone pod opieke ? A tak naprawde sa wlasnoscia Stworcy . Podobnie jak caly swiat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Slyszal - es. Wiara gory przenosi, co to dla niej wzrost na gieldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 To zalezy . Slyszales o teorii , ze bogactwa zostaly bogaczom powierzone pod opieke ? A tak naprawde sa wlasnoscia Stworcy . Podobnie jak caly swiat . z wyjatkiem stowy - ktora jest wlasnoscia mojego ojca i musze mu oddac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Moze jest milosierny i ci odpusci ten dlug ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 09.02.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 z wyjatkiem stowy - ktora jest wlasnoscia mojego ojca i musze mu oddac. Zazyj Go tak : predzej wielblad przejdzie przez ucho igielne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 z wyjatkiem stowy - ktora jest wlasnoscia mojego ojca i musze mu oddac. Zazyj Go tak : predzej wielblad przejdzie przez ucho igielne ... Z tym wielbladem to nie takie pewne, niektorzy mowia, ze to lina byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 z wyjatkiem stowy - ktora jest wlasnoscia mojego ojca i musze mu oddac. Zazyj Go tak : predzej wielblad przejdzie przez ucho igielne ... Z tym wielbladem to nie takie pewne, niektorzy mowia, ze to lina byla u nas ... nie ma wielbłądów. to jak ma przejść coś czego nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.02.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ej to miało być o giełdzie a nie o religii/scholastyce/filozofii. Weź tu człowieku coś tak serio chcij a zaraz cie sprowadzom na ziemie kurde no... No bo ja to chciałbym wiedziec czemu mi ta giełda tak spada kurna chata no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.02.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Chcesz powaznie na serio ? To masz. Czas leczy rany, ktorych rozum nie moze uleczyc ( Seneka). Ale pieniedzy nie zwraca. (lump praski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 z wyjatkiem stowy - ktora jest wlasnoscia mojego ojca i musze mu oddac. Zazyj Go tak : predzej wielblad przejdzie przez ucho igielne ... Padłem, respekt za poprawienie mi humoru A tak na marginesie : Moja znajoma odpaliła kiedyś rodzicielowi w ren deseń - "po co mam oddawać, przecież i tak po tobie dziedziczę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 przed chwila oficjalnie podano w usa, ze mamy recesje - recesja w usa - kryzys w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 przed chwila oficjalnie podano w usa, ze mamy recesje - recesja w usa - kryzys w Polsce. no a Chuck Norris jak się ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A dobrze. Ostatnio opowiedzial za Mike'iem Huckabee - kandydatem na prezydenta, ktory mieszka szyki dziadkowi McCainowi - wygral w paru stanach, ostatnoi wczoraj. Mike Huckabee - lubiany, bo ma guts i jest niezalezny w opiniach. Jest bylym pastorem i bylym gubernatorem Arizony i jak powiedzial - I majored in miracles not in math. - A wczoraj na pytanie czy chcialby ewentualnie byc vice president odpowiedzial - No, with president's job comes very nice house. ( Nie, bo jak jestes prezydentem daja ci calkiem ladny domek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tylko jak się ta trafna charakterystyka kandydatów ma do giełdy w Polsce?Nie tylko "floodowanie" ale i "offtopiczność". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Bingo ! Jestem klasyczny offowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Offowiec nie może być klasyczny, nawet jak chadza do teatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jak nie moze kiedy moze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jak nie moze kiedy moze ! Tzn. może kiedy może? A jak... już nie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Trzeba tylko przelamac wplyw katolickiego srodowiska, przeorac wszeteczne myslenie, odrzucic zacofanie intelektualne i emocjonalne hamulce - niemozliwe staje sie mozliwe ! I juz mozesz ! Nawet gieldzie sie podnioslo dzis w usa o 200 pkt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts