Gość Pepeg z Gumy 12.02.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 no pieprzycie Owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 zgodnosc w temacie nie daje gwarancji skoku na gieldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A ja tam lubie sobie popieprzyc od czasu do czasu. Powiem nawet : czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A ja tam lubie sobie popieprzyc od czasu do czasu. Powiem nawet : czesto. i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A ja tam lubie sobie popieprzyc od czasu do czasu. Powiem nawet : czesto. -yć czy być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Soli nie uzywam - tylko pieprze. Plus ziola. Zwlaszcza bazylia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dziwnym trafem czuje wielki sentyment do genezy tego watku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 18.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 dziwnym trafem czuje wielki sentyment do genezy tego watku ... Oj nie nazwalbym tego sentymentem. Nie bedzie emerytury pod palmami - chyba, ze bedą to palmy na fototapecie na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ameryka, zmaga się z ogromnym zadłużeniem, deficytem handlowym oraz kryzysem na rynku nieruchomości. Recesja jest nieuchronna – społeczeństwo amerykańskie nie chce w to uwierzyć Chiny finansują gigantyczny amerykański dług i kupują masowo akcje amerykańskich przedsiębiorstw, wykupują złoża surowców energetycznych w Azji, Afryce i Ameryce Południowej. Deficyt USA w handlu z Chinami osiągnął kwotę 210 mld USD. To Chiny dysponują największymi rezerwami walutowymi na świecie, w tym amerykańskimi obligacjami skarbowymi na kwotę 250 mld USD. Dopóki Chiny i Rosja, będą miały interes w tym, aby Ameryka nie pogrążyła się całkowicie – będą jakoś egzystować. Uważam, że na znaczące odbicie się giełdy, nie ma co w najbliższym czasie liczyć. Galopujący "pociąg" od ubiegłego roku, dość ostro zaczął hamować, hamuje nadal, ale jeszcze się nie zatrzymał Moje rokowania są niestety takie, że będzie jeszcze gorzej. Kilka razy w tygodniu słyszymy wypowiedzi analityków, którzy twierdzą, że to już jest dno, że już będzie lepiej – i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 18.09.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Bardzo proszę aby ten pociąg na najbliższej stacji się zatrzymał i włączył wsteczny bieg. Bo mnie zaraz k###@# weźmie albo jak kto woli trafi. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Bardzo proszę aby ten pociąg na najbliższej stacji się zatrzymał i włączył wsteczny bieg. Bo mnie zaraz k###@# weźmie albo jak kto woli trafi. Dziękuje. Lepiej by było, aby nie staną, tylko zaczął się rozpędzać, na wstecznym nie da się długo i szybko jechać. Jestem wściekła na siebie, bo przeczuwałam to w ubiegłym roku, a nie zadziałałam jak powinnam - nie wierzyłam, zupełnie jak teraz Amerykanie, ale przede wszystkim, nie sądziłam, że nastąpi to tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dzisiaj powiedzieli, ze podskoczyła 5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.09.2008 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ale unemployment czyli bezrobocie wzrasta i kryzys w nieruchomosciach sie poglebia. Plus ok 7 mln ludzi nie ma zadnego ubezpieczenia medycznego - plus rosnie zadluzenie ze wzgledu na wojne w Iraku i Afganistanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A ja chciałam troszkę optymizmu wlać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.09.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Właśnie. Jak spada jak nie spada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 No bo to siędzieje tak szybko, że nie wiemy czy spadła, czy też wzrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Sroda, czwartek - rzeznia porownywalna tylko z Wielkim Kryzysem, piatek - odbicie na wiadomosc ze bedzie bail out czyli wpompowanie pieniedzy podatnikow w firmy, ktorw zgodnie z zalozeniem, ze w o l n y rynek itp itd powinny pasc ...... ( tzw wolny rynek mozna wlozyc miedzy bajki braci Grimm ) Ale w poniedzialek albo wtorek moze znow byc krwawa laznia jesli zaczna wycofywac pieniadze z gieldy ze wzgledu na niestabilna sytuacje, rosnace bezrobocie, deficyt i malejaca wartosc domow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Czyli horror w odcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.09.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 No wlasnie. I pomyslec, ze sztaby ekonomistow, analitykow, maklerow kreatywnie wymyslaly rozmaite teorie dotyczace rynku - teoria chaosu, sztosu i trzosu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.09.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts