zsylwia 07.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Bardzo podoba mi się projekt GL41, oraz podobne Fenix, Perła. Czy ktoś buduje się w okolicy Krakowa lub Katowic?? Chętnie przed ostateczną decyzją obejrzałabym zdjęcia zrealizowanych projektów.Jeśli ktoś mógłby zaprosić mnie i męża na budowę byłabym bardzo wdzięczna.Pierwotnie miałam wybrany inny projekt ale po oglądnięciu w realu okazało się że jest nie praktyczny i wymaga sporo zmian. Projekty Altrium wyglądają na przemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witaj, My właśnie kupiliśmy projekt Gl 430 Feniks , niestety nie miałam okazji oglądnąć go w realu przed zakupem projektu , ale wiem że to jest piękny i funkcjonalny dom.Wprowadziliśmy trochę zmian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i rafal 04.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 WitajMy już kupiliśmy projekt GL41 Finezja z kilkoma zmianami. Projek jest świetny i naprawde funkcjonalny! Byliśmy w środku takiego domku przed kupieniem projektu i bardzo nam się podobał. Ale generalnie niewiele widzieliśmy na śląsku takich domków. Wiele razy myśleliśmy że to jet finezja ale po wejściu do środka okazało się co innego. Niestety domki ze studio Atrium są do siebi bardzo podobne i w większości różnią się rozmieszczeniem pomiesczeń w środku.Sprubuj popytać się o Gl 168 Gutek jest on bardzo podobny ma tylko przedłużony garaż o kotłownie ale układ pomieszczeń jest najprawdopodobnie ten sam, a takich domków jest chyba więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Koło Krakowa w gminie Liszki stoi Maksim, jest to mniejsza wersja Finezji i Feniksa monika i rafal jakie zmiany wprowadziliście????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i rafal 05.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Zmian jest sporo! Pierwszym projektem jaki nam się spodobał był Akant. Ale po pierwszych analizach stwierdziliśmy że potrzebujemy 2 garaży i nieco więcej miejsca w środku ponieważ byliśmy w środku tego domku. Wybór padł na Finezje. Ale wzorem był Akant więc: 1) wejście do domku jest jak w Akancie z charakterystycznym dla Studia Atrium murowanym łukiem. 2) Z łazienki zrobiliśmy spiżarkę przy kuchni jak w Akancie 3) Z dodatkowego pokoju na dole zrobiliśmy łazienkę i garderobę dzięki temu wyszedł na nieco większy hol na dole. 4) Z pokoju na poddaszu między łazienką a przyszłą sypialnią ( pokój z balkonem nad jadalnią ) zrobiliśmy garderobę oraz pralnie z wejściem do łazienki. 5) Przekonstruowaliśmy więźbe dachową tak że zlikwidowaliśmy murłate w przyszłej sypialni ( ten murek na środku pokoju) To tak chyba wszystko W najbliższych dniach zaczniemy pisać dziennik budowy na forum gdzie zamieścimy skany z naszego projektu i piewsze prace porządkowe na działce!!!!! Zapraszamy do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i rafal 05.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Aha zmieniliśmy strop gęstożebowy na monolityczny lany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witajcie Sporo tych zmian ,ale jak zobaczę wizualizacje będzie mi łatwiej teraz jakoś nie umiem zobaczyć tego oczami wyobraźni , może dlatego ze nie widziałam domu Akant Ale już biegnę na Atrium i patrze. Aha mam pytanie czy zapisaliście sie do klubu Atrium????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i rafal 06.04.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 jeszcze nie ale napewno się zapiszemy!zmian jest sporo ale i domek buduje się raz a dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts