Gość 25.08.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 chcę zamontować w domu wkład kominkowy z płaszczem wodnym.słyszałam,że jest to super rozwiązanie. czy ktoś ma już zamontowany taki wkład? ile mnie może to kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mocny 02.03.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 PEŁNO TU ODPOWIEDZI /NA FORUM / WIĘ C LENIUSZKU POSZUKAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabandushi 14.03.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Mam i polecam. Kupiłam taki kominek kiedy jeszcze nie był zbyt popularny a przez to drogi.Kup przede wszystkim żeliwny i pomyśl o buforze, w którym będziesz magazynował podgrzaną wodę przez co użytkowanie będzie racjonalniejsze. Mam takie rozwiązanie i zawór trójdrogowy, który wpuszcza do instalacji tyle ciepła, na ile w danym momencie jest zapotrzebowanie. Dlatego warto też założyć sobie w pokojach "centralki", na których programujesz temperaturę, i które pobierają ciepło gdy temp. spada poniżej założonych przez Ciebie parametrów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts