Depi 29.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Monitor LED : Samsung SyncMaster XL20 TV OLED : Sony XEL-1 Przyszłość nadchodzi, mój drogi przyjacielu, nadchodzi wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 29.08.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ooops Chyba wypadłem z obiegu Zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 01.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Już się odzywam, rachunek za dwa miesiące listopad - grudzień - 450 zł, ja własnie dostałem rachunek - 1100 zł - ale ja mam wszystko na prąd łącznie z piecem jak odlicze te Twoje 400 zł to grzanie wcale takie drogie nie jest dodam, że grzeje tylko w II taryfie a to jest porównywalne z gazem Hmmm a ja wynajmując mieszkanie o pow. 55 m2, za listopad-grudzień, oszczędzając na maxa, miałam rachunek 700 zł. Przeklęte ogrzewanie elektryczne chociaż włascicielka zapewniała, że to bardzo energooszczędne francuskie piecyki Znajomi za mieszkanie 60m2 ogrzewane z sieci płacą 200 zł mies co miesiąc przez cały rok - tak więc nie masz na co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts