Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brak cyklistów

Bratles

Recommended Posts

Faktycznie ten sezon wygląda bardzo mizernie, albo praca albo budowa i na rower brakuje czsu. 5,6 czerwca mają wylać posadzki i trochę mi się grafik prac rozluźni.

Skąd ja to znam :cry: niestety mam też kilka innych "skrzywień" nie tylko rower, ale pracuje nad sobą, kiedyś będzie lepiej.......chyba :D

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to nie ma tego złego......przynajmniej coś dla siebie a nie domu zrobiłeś :D

To taka odskocznia od....... posadzki :D

Ja walczę z projektantem i projektem, a zawodowo też mam co robić, więc trochę krucho z czasem ale.....udało się trochę po pedałować po okolicy i.....teraz tyłek mnie boli okrutnie, nawet do dobrego trzeba się przyzwyczaić :-? :D

Muszę przyznać ze po dwudziestu paru latach bez roweru teraz frajda jest ogromna, człowiek cieszy się jak małe dziecko :D .

Panowie dzisiaj też nie pszyszli, obiecali, że będą 14-tego :( nic nie mówię, bo jeszcze się obrażą. pogoda na rowej jest wyśmienita, niestety przez kilka dni do wieczora będe w pracy i rowerek będzie w odstawce. Choć może jutro do pracy śmignę rowerkiem. Ja do roweru wróciłempo ok. 25 latach przerwy, a kiedyś jeździłem sporo ( ok. 12 tys. km rocznie)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
kilka razy wracałem z pracy po 22-giej, ale zrezygnowałem bo uznałem, że jazda drogami publicznymi po zmroku jest zbyt niebezpieczna. jazda po mieście jeszcze jest do przyjęcia, ale po wyjeździe z miasta robi się masakra.

Bardziej tu myślałem o wypadach np leśnych.

• 3 weeks później...

I znów korzystając z pięknej pogody zapraszam na Nocny Patrol dziś od 21.00.

Spotkanie jak zawsze pod Kauflandem w Wejherowie - gdyby ktoś życzył sobie dojeżdżać ciapongiem przypominam , że przewóz rowerów SKM-ką jest bezpłatny do końca września.

Aha tempo lightowe i wesoła atmosfera - oświetlenie obowiązkowe.

• 9 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 7 months później...

VI Leśny Maraton Rowerowy

Nadleśnictwo Wejherowo, Leśnictwo Kępino

25 Kwietnia 2009 (sobota ) godzina 10.00

OGÓLNOPOLSKI MARATON ROWEROWY O PUCHAR DYREKTORA REGIONALNEJ DYREKCJI LASÓW PAŃSTWOWYCH W GDAŃSKU

1. Organizator.

Nadleśnictwo Wejherowo

ul. Sobieskiego 249b

84-200 Wejherowo

Polska

Kontakt:

Tel. +48 ( 58 677 56 24)

Fax. +48 ( 58 677 56 24)

Tel. kom. 0 606 681 052

E-mail: [email protected]

http://www.wejherowo.gdansk.lasy.gov.pl

• 1 year później...

01.05.2010 o 10.00 koło Leona w Wejherowie zaczyna się Rajd Akcji Katolickiej. Rajd nie oznacza wyścigów tylko wyjazd dla dosłownie wszystkich. Wystarczy rower i dobry humor. Zakończenie ok 15, a potem ( jeśli ktoś chętny) zaczyna się majówka w Gościcinie z Gosią Andrzejewicz.

Zapraszam.

• 11 months później...
  • 4 months później...

W nawiązaniu do sprawy małego Jakuba, a w związku z jutrzejszum BR-em - nastąpiło nieznaczne pogorszenie stanu zdrowia(na szczęście bez ryzyka dla życia) i jest w miarę pilny potrzebny jeden ze składników krwi z grupy BRh+.

Dlatego też jutro przed BR-em powiem o tym przy większości i jadę do Akademii w Gdańsku celem badania (mam tą grupę). W aucie są 4 miejsca i mam szczerą nadzieję na zebranie tylu osób do owej przejażdżki.

Spytam jak za Gierka : Pomożecie?

Co to oznacza - o 10 będę na Pl. Wejhera i rzucam hasło - potem wracam do domku po auto i zbieram chetnych do pomocy swoim autem. Jedziemy na badanie i wracamy razem.

Są chętni?

Przypominam BRh+.