Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toaletka

Gamiga

Recommended Posts

Witam,

Spełniając swoje marzenia: o własnym domu, sypialni z prawdziwego zdarzenia z garderobą, mam zamiar spełnić jeszcze jedno z mniejszych: o toaletce w tej sypialni :lol:

Może jest ktoś kto już posiada własną i chciały się pochwalić??

Może jakieś podpowiedzi, foto dostępnych na rynku??

Jakieś sugestie?

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny, a tak w kwestii praktycznej: toaletka jako element czysto ozdobny czy użytkowy? Obecnie toaletki nie mam więc wszystkie poranne czynności upiększające wykonuję w łazience. W nowym domku chce mieć, hoduję nawet na tę okoliczność stelaż od Singera w garażu.

Ale czy tam przenieść wszystkie dobra służące makijażowi? No bo co z oświetleniem? Tam tzn na toaletke, nie do garażu :wink:

ja planuję toaletkę zrobić w łazience właśnie

mam okno szczytowe - właśnie przy tym oknie będzie przedłużenie blatu umywalek i to będzie moja toaletka;)

czyli blat o głębokości ok. 55 cm i szer. 90 cm. powinno wystarczyć;)

stojące lusterko i dzienne światło myślę, że powinno być ok

Ja niestety też maluje się tylko w łazience , w dodatku z nosem prawie przyklejonym do lustra :wink: nie umiem malować się na siedząco .

I muszę mieć jasne światło , nie mam okna w łazience ale mam dwa światła , na suficie i nad lustrem i oba świecę kiedy się maziam :roll: na co mój mąż jest strasznie wyczulony i zaraz gasi mi jedno światło :evil:

Więc u mnie toaletka pewnie spełniałaby funkię troche dekoracyjną , służyłaby

podobnie jak u noirpoulet , perfumy, jakaś biżuteria .

ja planuję toaletkę zrobić w łazience właśnie

mam okno szczytowe - właśnie przy tym oknie będzie przedłużenie blatu umywalek i to będzie moja toaletka;)

czyli blat o głębokości ok. 55 cm i szer. 90 cm. powinno wystarczyć;)

stojące lusterko i dzienne światło myślę, że powinno być ok

Radzę jednak pomyśleć o dobrym oświetleniu. Bo jakoś nie wyobrażam sobie makijażu przy świetle dziennym np. na Sylwestra :roll: :wink: