Gamiga 07.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam, Spełniając swoje marzenia: o własnym domu, sypialni z prawdziwego zdarzenia z garderobą, mam zamiar spełnić jeszcze jedno z mniejszych: o toaletce w tej sypialni Może jest ktoś kto już posiada własną i chciały się pochwalić?? Może jakieś podpowiedzi, foto dostępnych na rynku?? Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 07.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 o tak, my kobiety mamy słabość do tego mebla a wybrałaś już może kolory w sypialnie/kolor mebli/styl? przyda się jakaś podpowiedź żeby wiedzieć czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gamiga 07.02.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Prawdę powiedziawszy nic nie jest jeszcze przesądzone Narazie szukam inspiracji. Prawdopodobnie sypialnia będzie w kolorach różowo-fioletowych, na początek dotychczasowe łóżko w okleinie koloru wiśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.02.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 (edytowane) No to dołączam do waszego grona , mnie też się marzy toaletka , A jakie są wasze gusta ? jakie planujecie meble w waszej sypialni ? Mnie się marzy w takim stylu może kolor inny ' Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 (edytowane) I jeszcze taką znalazłam Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 07.02.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 (edytowane) mam nadzieję że coś się spodoba [/url] Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.02.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 (edytowane) ładne wszystkie ale najbardziej ta mi sie podoba Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.02.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 (edytowane) Troszkę w innym stylu Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.02.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dziewczyny, a tak w kwestii praktycznej: toaletka jako element czysto ozdobny czy użytkowy? Obecnie toaletki nie mam więc wszystkie poranne czynności upiększające wykonuję w łazience. W nowym domku chce mieć, hoduję nawet na tę okoliczność stelaż od Singera w garażu. Ale czy tam przenieść wszystkie dobra służące makijażowi? No bo co z oświetleniem? Tam tzn na toaletke, nie do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 07.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ja np. nie umiem się pomalować na siedząco a i światło musi być porządne, więc kwestię makijażu zostawiłabym w łazience. toaletkę wykorzystałabym na biżuterię, drobne dodatki i perfumy ale wszystko zależy od indywidualnych upodobań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 07.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ja planuję toaletkę zrobić w łazience właśnie mam okno szczytowe - właśnie przy tym oknie będzie przedłużenie blatu umywalek i to będzie moja toaletka;) czyli blat o głębokości ok. 55 cm i szer. 90 cm. powinno wystarczyć stojące lusterko i dzienne światło myślę, że powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 07.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 (edytowane) z tą łazienką to ciekawy pomysł a ja dorzucam jeszcze kilka inspiracji Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja niestety też maluje się tylko w łazience , w dodatku z nosem prawie przyklejonym do lustra nie umiem malować się na siedząco . I muszę mieć jasne światło , nie mam okna w łazience ale mam dwa światła , na suficie i nad lustrem i oba świecę kiedy się maziam na co mój mąż jest strasznie wyczulony i zaraz gasi mi jedno światło Więc u mnie toaletka pewnie spełniałaby funkię troche dekoracyjną , służyłaby podobnie jak u noirpoulet , perfumy, jakaś biżuteria . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 07.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ja jeśli maluję się w łazience to też z nosem przyklejonym do lustra;) bo krótkowidzem jestem heheh;)a najwygodniej mi w kuchni z małym lusterkiem przy twarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 07.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 (edytowane) to tak a propos toaletki w lazience - fajna, nie? ja bym sie czula jak gwiazda w charakteryzatorni Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 07.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 eeeee nie ma oświetlenia....no i fakt - jak dla gwiazdy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 07.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 (edytowane) Moja... Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 07.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 podoba się - prosta i z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ja planuję toaletkę zrobić w łazience właśnie mam okno szczytowe - właśnie przy tym oknie będzie przedłużenie blatu umywalek i to będzie moja toaletka;) czyli blat o głębokości ok. 55 cm i szer. 90 cm. powinno wystarczyć stojące lusterko i dzienne światło myślę, że powinno być ok Radzę jednak pomyśleć o dobrym oświetleniu. Bo jakoś nie wyobrażam sobie makijażu przy świetle dziennym np. na Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 08.02.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 (edytowane) Moja: Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts