rafwiol 04.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 po baaaardzo dłuuuugiej nieobecności wrzycam kilka zdjęć z mojego wnętrza. tylko proszę o litość w krytyce. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/325f4a9dabbcb966.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaa 12.05.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 dzięki za zdjęcia,bardzo mi pomogły,szczególnie łazienki na górze.Ciekawa jestem jak urządzicie kuchnię,bo to przede mną.Chętnie zobaczyła bym zdjęcia.A co planujecie w małym pokoju na dole,tym obok salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafwiol 26.05.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 jonaa - CZY KUCHNIE MACIE TEŻ W INNY MIEJSCU NIŻ W PROJEKCIE ? BO JESTEM CIEKAWA JAK WYGLĄDA URZĄDZONA KUCHNIA Z TYMI TRZEMA OKNAMI . NA ZDJĘCIA Z NASZEJ KUCHNI BĘDZIE TRZEBA TROCHĘ POCZEKAĆ PONIEWAŻ ODBIÓR MEBLI MAMY ZAPLANOWANY NA KONIEC LIPCA . MOGĘ EWENTUALNIE WRZUCIĆ JESZCZE ZDJĘCIA Z PŁYTKAMI NA ŚCIANIE I ZAINSTALOWANĄ LODÓWKA . W TYM MAŁYM POKOIK NA DOLE BĘDZIE NA RAZIE TAKA GOŚCINNA JADALNIA - Z DALA OD KUCHNI . POZDRAWIAM BUDUJĄCYCH MIŁY DZIEŃ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRIS-70 22.01.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 DZIEŃ DOBRY !!!Witam,jestem nowym na forum i będę (chyba) budował dom Miły Dzień.Czy mogę prosić o zdjęcia zewnętrzne domu?Projekt mi się podoba,ale potrzebuję zdjęć.(na początek)DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Krzysztof<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRIS-70 22.01.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 KRIS-70, ZAPOMNIAŁEM PODAĆ E-MAILA >>>>>>>>>>>>>>>> [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doksi 21.04.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Kris ktos Ci odpisal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz tomaszewski 18.06.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witam Ponieważ też buduję miły dzień i "podglądałem" to forum czuje się w obowiązku wtrącić swoje 3 grosze.Projekt bardzo udany dlatego starałem się w niego jak najmniej ingerować.Ściana 3w i bardzo dobrze. Ładna bryła dlatego absolutnie nie ruszałem ścianki kolankowej.Z uwagi na kłopotliwą pielęgnacje usunąłem drewniane wykończenia elewacji.Chcąc mieć bardziej ustawną kuchnie zrezygnowałem z okna, co w konsekwencji skutkuje rezygnacją z drugiego okna w salonie.Będzie ciemniej ale coś za coś. Garaż lekko poszerzony, reszta bez zmian. Jak ktoś chce obejrzeć zdjęcia to zapraszam https://plus.google.com/photos/109598440650019700015/albums/5755277964800650881Budynek w stanie surowym zamkniętym.Wykończeniówka 2012/2013PozdrawiamTT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzychuC 02.09.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 W domu "miły dzień" (M 39) mieszkam już od roku. Prawie nic nie zmieniłem w projekcie i po roku nadal jestem zadowolony.Pozdrawiam.Krzysztof z Bielska-Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts