Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M39 MIŁY DZIEŃ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki za zdjęcia,bardzo mi pomogły,szczególnie łazienki na górze

.Ciekawa jestem jak urządzicie kuchnię,bo to przede mną.Chętnie zobaczyła bym zdjęcia.A co planujecie w małym pokoju na dole,tym obok salonu?

• 2 weeks później...

jonaa - CZY KUCHNIE MACIE TEŻ W INNY MIEJSCU NIŻ W PROJEKCIE ? BO JESTEM CIEKAWA JAK WYGLĄDA URZĄDZONA KUCHNIA Z TYMI TRZEMA OKNAMI . NA ZDJĘCIA Z NASZEJ KUCHNI BĘDZIE TRZEBA TROCHĘ POCZEKAĆ PONIEWAŻ ODBIÓR MEBLI MAMY ZAPLANOWANY NA KONIEC LIPCA . MOGĘ EWENTUALNIE WRZUCIĆ JESZCZE ZDJĘCIA Z PŁYTKAMI NA ŚCIANIE I ZAINSTALOWANĄ LODÓWKA . W TYM MAŁYM POKOIK NA DOLE BĘDZIE NA RAZIE TAKA GOŚCINNA JADALNIA - Z DALA OD KUCHNI .

POZDRAWIAM BUDUJĄCYCH MIŁY DZIEŃ .

• 7 months później...

DZIEŃ DOBRY !!!

Witam,jestem nowym na forum i będę (chyba) budował dom Miły Dzień.Czy mogę prosić o zdjęcia zewnętrzne domu?

Projekt mi się podoba,ale potrzebuję zdjęć.(na początek)

DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Krzysztof<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

• 2 months później...
  • 1 month później...

Witam

Ponieważ też buduję miły dzień i "podglądałem" to forum czuje się w obowiązku wtrącić swoje 3 grosze.

Projekt bardzo udany dlatego starałem się w niego jak najmniej ingerować.

Ściana 3w i bardzo dobrze. Ładna bryła dlatego absolutnie nie ruszałem ścianki kolankowej.

Z uwagi na kłopotliwą pielęgnacje usunąłem drewniane wykończenia elewacji.

Chcąc mieć bardziej ustawną kuchnie zrezygnowałem z okna, co w konsekwencji skutkuje rezygnacją z drugiego okna w salonie.

Będzie ciemniej ale coś za coś.

Garaż lekko poszerzony, reszta bez zmian.

Jak ktoś chce obejrzeć zdjęcia to zapraszam https://plus.google.com/photos/109598440650019700015/albums/5755277964800650881

Budynek w stanie surowym zamkniętym.

Wykończeniówka 2012/2013

Pozdrawiam

TT

• 2 years później...