zebra 07.02.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 czy jest tutaj jakiś niezadowolony posiadacz takowego?w projekcie mam okno szczytowe - na wprost wejścia do łazienki - ok.i jest dachowe - wychodzi na to, że nad wanną i na wprost prysznica hmmmm.... może być nieco po skosie w st. do prysznica jeśli przesuniemy o jedną krokwięi tak myślę sobie, że to bidne okno i tak będzie praktycznie zasłonięte... czy jest sens go tam w ogóle wstawiać?dodam że "wychodzi" na drogę i na sąsiada po drugiej stronie drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 07.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Skoro masz okno szczytyowe to nie dawaj tego dachowego skoro nie pasuje Ja teraz w obecnym mieszkaniu mama okno dachowe w łazience i jest oki, wyszło prawie nad wanną. Mieszkamy tutaj już 5 lat i nadal nie mam zasłonki w oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ja jestem "niestety: zadowolonym posiadaczem, wiec nic nie wniose do tematu a powaznie: jak mowi mycha, jesli okno nie bedzie spelniac swojego zadania, to nie ma co go instalowac, szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 08.02.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dokładnie tak jak przedmówca - mamy i jesteśmy zadowoleni, z tym, że u nas jest to jedyne okno i nie dało się inaczej. Okno dachowe z przeznaczeniem do łazienki jest dużo droższe niż zwykłe więc moim zdaniem też szkoda kasy, tym bardziej, że okno w szczycie napewno w dostateczny sposób doświetli wam pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts