Barbossa 08.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 wielkiego znaczenia nie ma, polarki, a grzejniki i tak ruszają przy +10 jak w sypialni pow. + 16 to cuda w trąbce się dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 nie umiem w domu chodzić ubrany wyjściowo. Tylko koszulka i spodenki. Zawsze będę palił w piecach dotąd dopóki się nie rozbiorę domowo. a dziwne. U kogoś moja odzież mi nie przeszkadza, mogę byc i w spodniach, no chyba że u bliskich znajomych... gdzie nie wypada byc w spodniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A nie: tużurek i bonżurka ? W zadnym razie . Przeciez kazdy wie , ze cieplo ucieka przez glowe . Wiec furazerka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 11.02.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jak w tytule, ale w domyśle jaka temperaturę utrzymujecie w domu, bo żeby chodzić w krótkim rękawku to powinno być chyba min. 21 st. C...?? Odpowiedź na pytanie zadane w tytule to: przodem, z prędkością poniżej 5 km/h, czasem tyłem (wtedy wolniej), raczej bez unoszenia kolan i rzadko marszowo. Odpowiedź na pytanie zawarte w poście nieciekawa, wiec nie udzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.02.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 mieszkając w bloku mieliśmy 20-21 stopni i chodziliśmy w bluzach, swetrach. Teraz (to już chyba starość ) przy 23 stopniach idziemy palić w piecu Zazwyczaj jest 25 stopni i chodzimy w dresach i koszulkach z krótkim rękawkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja tam preferuje jeansy i koszulka albo koszula flanelowa w tym czuje sie najlepiej i jest mi wygodnie. Nie lubie drechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 raczej nie przekraczamy 21 st ...chyba ,że palimy w kominku ( w soboty i niedziele ) wtedy całodzienne palenie w kominku podnosi temp do 23 i jest ZA GORĄCO -wtedy zaczynam wietrzyć dom bo jest mi za duszno ....a w mieszkaniu blokowym poniżej 24 st mną telepało z zimna tego nie rozumiem a chodzimy po domu w lnianych spodniach...ja w tunice a mąż w koszuli z krotkim rekawem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 jak się chodzi w domu???? widziałem gdzieś na jakimś czajniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 jak się chodzi w domu???? widziałem gdzieś na jakimś czajniku... no ....to jest znajomy Zielonej http://img366.imageshack.us/img366/3879/czajniczek2qt9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 jak się chodzi w domu???? widziałem gdzieś na jakimś czajniku... no ....to jest znajomy Zielonej http://img366.imageshack.us/img366/3879/czajniczek2qt9.jpg U tego to musi być co najmniej 25 stopnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 U tego to musi być co najmniej 25 stopnii eee....tylko 15 st .......gołym okiem widać ,że zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 U tego to musi być co najmniej 25 stopnii eee....tylko 15 st .......gołym okiem widać ,że zimno Faktycznie, trochę się mu skurczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tak to ON!!!! ps. ew-ka ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tak to ON!!!! ps. ew-ka ma racje No, no Zielonooka, ciekawych masz znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tak to ON!!!! ps. ew-ka ma racje No, no Zielonooka, ciekawych masz znajomych Ja chcę taki czajnik! Od razu z termometrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tak to ON!!!! ps. ew-ka ma racje No, no Zielonooka, ciekawych masz znajomych Ja chcę taki czajnik! Od razu z termometrem 1. Ale jego się nie wkłada pod pachę.... 2. I tak musisz swoje odstać w kolejce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 11.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Pierwsza zimę po przeprowadzce chodziłem w swetrze. W domu było bardzo zimno - conajmniej 21 stopni. Teraz chodzę w krótkim rękawku. W domu jest cieplutko - 20, 21 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 11.02.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 jak się chodzi w domu???? widziałem gdzieś na jakimś czajniku... no ....to jest znajomy Zielonej http://img366.imageshack.us/img366/3879/czajniczek2qt9.jpg Normalnie to dżinsy i tiszert...ale coś mi się zrobiło cieplej na widok... Czyżby termostat nie dał sygnału do wyłączenia PC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 12.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jak w tytule, ale w domyśle jaka temperaturę utrzymujecie w domu, bo żeby chodzić w krótkim rękawku to powinno być chyba min. 21 st. C...?? U nas tak oscyluje koło 23 stopni, lubimy ciepło. Po domu mam "domowe" ciuchy, spodnie od dresu i jakas bluzka cienka elastyczna albo koszulka. Ostatnio się przerzuciłam na luźne dzinsy, maja tę zalete, że kocia sierść ich się nie czepia. Bo bawełaniane, a juz najgorzej takie aksamitne spodnie od dresu to od razu zakłaczone strasznie i wyglądam jak fleja Pomyślcie, jak się w tej Dynastii muszą męczyc, od rana w szpilkach i pod krawatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 12.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 w Dynastii to pewnie się i męczyli od rana w szilkach i krawatach ale jakie mieli stawki za godzinę takiej męczarni ja po domu buszuje w krótkich spodenkach i bawełnianej koszulce jak tylko temperatura przekroczy 20 stopni, czasami w spodniach od dresu a nie w spodenkach ale niezbyt często A jest może jakaś wersja czajniczka z termonetrem dla panów bo ten na zdjęciu to rzaczej typowo dla pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts