Pijak 25.08.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Moj deweloper proponuje mi piec vismanna vitopend 100 who do mieszkanka 70 m. Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pijak 26.08.2003 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Moze ktos ma cos do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 27.08.2003 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 ja kupiłem vailanta - pytaj o upusty, np : atmo pro 240-3 można wytargować za 2550 brutto ( dwufunkcyjny)nowszy model 200-5 - można kupić za 2850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysioK 27.08.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Zwróć uwagę na wydatek ciepłej wody jaki daje kocioł. Jak nie masz zasobnika, to znacząco wpływa na komfort ciepłej wody. Ja też bede miał dwufunkcyjny w mieszkaniu ~65m2. Wybrałem Junkersa Euromaxxa, ale w gre wchodził tylko raczej Junkers. Gdybym miał jednak swobodny wybór, to bym pomyślał o 2-funkcyjnym z wbudowanym zasobnikiem, przynajmniej kilkadziesiąt litrów. Vaillant ma takie coś zdaje się VUI aquaPLUS i pewnie go bym wybrał, choć cena nieco wysoka. Alternatywnie wbudowany zasobik ~50l. maja kotły Aristona (Genius), Immergas (Zeus Mini), Saunier-Duval (Isotwin/Isomax), Ferroli (Domina Oasi) i De Dietricha (City Compact z czymś). Firmy już mniej renomowane, no może oprócz ostatniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts