Tommar 07.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Pomocy! Mam problem z sufitem podiwszanym z g-k, majster który mi go robił zagipsował miejsca po wkrętach i łączenia płyt, normalnie nie było widać po dotarciu żadnych baboli, a wczoraj gdy zamontowałem lampę halogenową na suficie i oświetla częściowo sufit, widać spod farby mnóstwo miejsc gdzie są wkręty i nierówności na łaczeniach płyt. Co mam zrobić w tej sytuacji poradzcie. Wiem że dobry efekt dałoby przegipsowanie całości ale właśnie się wprowadziłem i nie chcę na razie robić na nowo bałaganu w dopiero co posprzatanym domu. Sufit był malowany emulsją dekorala, czy może pomalowanie go inną farbą bardziej gęstą np. duluxem acryl matt da jakiś lepszy efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Polubić cięzko, przywyczaić sie pozostaje, jak bedzie malował to wtedy to wyrównasz. Mam podobną sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 07.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Pomocy! Mam problem z sufitem podiwszanym z g-k, majster który mi go robił zagipsował miejsca po wkrętach i łączenia płyt, normalnie nie było widać po dotarciu żadnych baboli, a wczoraj gdy zamontowałem lampę halogenową na suficie i oświetla częściowo sufit, widać spod farby mnóstwo miejsc gdzie są wkręty i nierówności na łaczeniach płyt. Co mam zrobić w tej sytuacji poradzcie. Wiem że dobry efekt dałoby przegipsowanie całości ale właśnie się wprowadziłem i nie chcę na razie robić na nowo bałaganu w dopiero co posprzatanym domu. Sufit był malowany emulsją dekorala, czy może pomalowanie go inną farbą bardziej gęstą np. duluxem acryl matt da jakiś lepszy efekt? Nie masz wyjścia tylko dobrze przegipsowac caly sufit, a najlepiej bedzie jak zmienisz lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wszystkich niedoskonałości nie da się wyeliminować.Po kilku tygodniach przestaniesz zwracać na nie uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommar 07.02.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No właśnie niestety zaczynam się przyzwyczajać, jutro spróbuję jeszcze przemlować to duluxem, ale prawdę mówiąć nie wierzę w efekt. Przy najbliższym remoncie przegispuję cały sufit i wtedy będzie oki. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts