magpie101 16.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Fajnie, ze sie odezwalas ! Czekam na fotki, koniecznie pokaz psinke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 cześć Prince! faktycznie niezłe połacie tej kostki , ale zazdroszczę, że macie to już zrobione - ten kurz i błoto to żadna przyjemność widzę, że pokój na poddaszu w moim ulubionym kolorze i zielona podbitka też fajny pomysł, czekam na efekt końcowy! pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej Jesieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 28.09.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jasia, błoto zniknęło tylko z wjazdu, z pozostałej części działki niestety nie , bo ogród będzie nie wcześniej niż w przyszłym roku. A na wykończony dom z zewnątrz trzeba będzie jeszcze dłuuugo poczekać. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 19.10.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 bardzo fajna łazienka, kafelki wygladaja super, a w porownaniu z brazowo - bezowym trendem jest wrecz perełką.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 19.10.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 bardzo fajna łazienka, kafelki wygladaja super, a w porownaniu z brazowo - bezowym trendem jest wrecz perełką. Gratulacje Dziękuję bardzo. Fakt, iż łazienka nieco odbiega od wspomnianych trendów powoduje, że przez niektórych została uznana za: niemodną tudzież babciowatą. Ale to była opinia osób, którym w ogóle nie podobają się klimaty naszego domu, bo wolą wnętrze z katalogu Black Red White i bynajmniej się tym nie przejęłam. Kiedyś będziemy robić też górną łazienkę. Póki co mam pomysł na biało-zieloną też z płytkami Tubądzina albo z białymi płytkami w kształcie cegiełek. Ale to za jakiś czas, więc nie wykluczone, że koncepcja się zmieni. Ostatnio widziałam też u znajomych łazienkę całą wyłożoną płytkami-kamyczkami tj. mozaiką kamienną, co w połączeniu z ciekawym oświetleniem robiło niesamowite wrażenie, ale to niestety nie jest zabawa na naszą kieszeń. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 23.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Prince t że dom wyglada coraz piękniej to wiadomo - wyśmienity gust Pani domu , ale PIES mnie powala za każdym razem. Bosko wygląda na tym leżaczku. A ząbki..... pierwsza klasa !!!!!!!!!!!!!! Psisko jest prześliczne, urocze, ba wyjątkowe!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 23.10.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Prince t że dom wyglada coraz piękniej to wiadomo - wyśmienity gust Pani domu , ale PIES mnie powala za każdym razem. Bosko wygląda na tym leżaczku. A ząbki..... pierwsza klasa !!!!!!!!!!!!!! Psisko jest prześliczne, urocze, ba wyjątkowe!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Edyta, dziękuję bardzo. Ale... Jak to powiedziała ostatnio Babcia mojego Męża: "ładnie, to może będziecie mieć za pięć lat". Ale wyznacznikiem ładnego domu wg Babci są: firany i zasłony w każdym oknie, obrazki na ścianach (najlepiej wykonane haftem krzyżykowym - Babci "konik") i ogród z mnóstwem kwiatów. A u nas jak jest każdy widzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Prince t że dom wyglada coraz piękniej to wiadomo - wyśmienity gust Pani domu , ale PIES mnie powala za każdym razem. Bosko wygląda na tym leżaczku. A ząbki..... pierwsza klasa !!!!!!!!!!!!!! Psisko jest prześliczne, urocze, ba wyjątkowe!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Edyta, dziękuję bardzo. Ale... Jak to powiedziała ostatnio Babcia mojego Męża: "ładnie, to może będziecie mieć za pięć lat". Ale wyznacznikiem ładnego domu wg Babci są: firany i zasłony w każdym oknie, obrazki na ścianach (najlepiej wykonane haftem krzyżykowym - Babci "konik") i ogród z mnóstwem kwiatów. A u nas jak jest każdy widzi. Pozdrawiam Ania ja nie moge sie smiać, bo rozumiesz świeża blizna ...ale brzuch mi skakał jak czyałam o Babci. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.12.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Niech te Święta będą najpiękniejsze! http://i49.tinypic.com/mjmpw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hg1719506905 11.08.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witamy serdecznie, bardzo podoba nam się Państwa podłoga w salonie. Wiemy, że są to kafle Emigresu, tylko który model? Znaleźliśmy w internecie sporo negatywnych opinii na temat tych płytek, m.in. że są krzywe i trudne do położenia. Czy faktycznie tak jest? Byliśmy zainteresowani również kaflami Woodentic, jednak cena Emigresu bardziej do nas przemawia... (udało na się je znaleźć po 46 zł/m2) A jak jest z utrzymaniem płytek Emigresu? Obawiamy się odrobinę tej wyczuwalnej struktury. Mogliby się Państwo wypowiedzieć na temat swoich płytek? Czy są one godne polecenia? Z góry bardzo dziękujemy za odpowiedź i mamy ogromną nadzieję że rozwieją Państwo nasze wszelkie wątpliwości pozdrawiamy Hania i Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts