Monis 06.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Wielkie dzięki! dopiero zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 08.09.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Prince, położyłeś już ten gres podobny do drewna? Bardzo interesuje mnie jak to wygląda. Płytki są fajne i też szukam czegoś w ten deseń Wrzuć zdjęcia jak podłoga już leży. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 08.09.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Prince, położyłeś już ten gres podobny do drewna? Bardzo interesuje mnie jak to wygląda. Płytki są fajne i też szukam czegoś w ten deseń Wrzuć zdjęcia jak podłoga już leży. pozdr Ekipa od wykończeniówki przychodzi pod koniec września, więc na zdjęcia podłogi trzeba jeszcze trochę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 09.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dobra uzbrajam się w cierpliwość i czekam. Ciekawa jestem jaki będzie efekt [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 13.09.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witam, obejrzałam wasz dziennik i jestem pełna podziwu, że tak szybko idzie budowa. Domek jest super. My też budujemy MM tylko że z tarasem i garażem. Układ pomieszczeń w środku w sumie mamy ten sam bo Wy macie lustrzane odbicie a myśmy zamienili miejscami kuchnię i gabinet tak że taras mamy od strony gabinetu. Trochę żeśmy jeszcze pokombinowali ze zmianami ale jesteśmy zadowoleni. We wrześniu mają nam skończyć fundamenty a ciąg dalszy wiosną. Muszę rozejrzeć się za kredytem żeby w przyszłym roku ruszyć "z kopyta". Pozdrawiam, trzymam kciuki i i będę zaglądać jak Wam idzie wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 15.09.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Guliwerka, Dziękuję za miłe słowa. My teraz mamy mały przestój na budowie. Tynki sobie schną, a my czekamy na ekipę od wykończeniówki. Tyle jeszcze do zrobienia … Życzę powodzenia w Waszym budowaniu i czekam na efekty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.09.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dobra uzbrajam się w cierpliwość i czekam. Ciekawa jestem jaki będzie efekt [/img] Prince to już masz 2 uzbrojone i czekające "granatki". Ja też z niecierpliwością czekam na efekty. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 17.09.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dobra uzbrajam się w cierpliwość i czekam. Ciekawa jestem jaki będzie efekt [/img] Prince to już masz 2 uzbrojone i czekające "granatki". Ja też z niecierpliwością czekam na efekty. Buziaki Dziewczyny, Skoro Wy jesteście „uzbrojone granatki”, to nie wiem jak określić mój stan zniecierpliwienia. Czekam i czekam, i nie mogę się doczekać, aż wreszcie zacznie się wykończeniówka… Pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 24.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja też wpadłam się przywitać . Gratuluję postępów na budowie. I jeszcze chciałam prosić na prv jesli można cenne drzwi wejściowych (bardzo a bardzo mi się podobają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 24.09.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja też wpadłam się przywitać . Gratuluję postępów na budowie. I jeszcze chciałam prosić na prv jesli można cenne drzwi wejściowych (bardzo a bardzo mi się podobają ) Dziękuję za miłe słowa. Info na prv już wysłałam. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ania jaka ślicznota pojawiła się w Twojej rodzince. Boszzz... co za słodycz. Jaki boski, jakie łapki , pyszczek. O matko... zazdraszczam Ci tej maskoteczki. e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 24.09.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ania jaka ślicznota pojawiła się w Twojej rodzince. Boszzz... co za słodycz. Jaki boski, jakie łapki , pyszczek. O matko... zazdraszczam Ci tej maskoteczki. e. Edyta, Jak sama dobrze wiesz ta maskotka przemieni się z czasem w całkiem spore psisko. Z resztą już teraz chce czasem rządzić w domu i pokazuje, że do psów kanapowych to należeć nie będzie A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Edyta, Jak sama dobrze wiesz ta maskotka przemieni się z czasem w całkiem spore psisko. Z resztą już teraz chce czasem rządzić w domu i pokazuje, że do psów kanapowych to należeć nie będzie A. Oj spory to będzie. I całe szczęście ze nie kanapowy .... nie ma to jak wyrazisty pies w domu. Gratuluje wyboru!!!! Wklejaj foty tej ślicznoty )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.09.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 hej Prince! bardzo sympatycznie u Was! będziecie mieć okiennice?! zdecydowałaś się już na kuchnię? nieźle zaszalałaś z tym kuchennym zlewozmywakiem gdzieś Ty go wypatrzyła?! pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 26.09.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Okiennice będą, ale w przyszłości… Póki co mamy pilniejsze wydatki. Co do zlewu, to wypatrzyłam go w aranżacjach angielskich kuchni i jak zobaczyłam nie było mowy o innym. Tak długo marudziłam mężowi, aż w końcu się zgodził, aczkolwiek nadal uważa, że to szaleństwo. Po poszukiwaniach znalazłam taki w polskim sklepie, ale jego polska cena mnie powaliła – 2700 zł. A to był najtańszy. Przerzuciłam się więc na angielskie sklepy internetowe, a tam ogromny wybór tego typu zlewozmywaków i ku mojemu zaskoczeniu ceny było znacznie niższe. Pozostało więc poszukać kogoś, kto jeździ z Anglii samochodem i tak „znajomy znajomego” się znalazł i właśnie dzisiaj zlew ma do nas dotrzeć. A jeżeli chodzi o kuchnię, to najprawdopodobniej będzie Fagerland (taka sosnowa) z IKEI. Marzyło mi się coś innego, ale koszty „mojego marzenia” przerosły nasze dzisiejsze możliwości finansowe . Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 29.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Bardzo, ale to bardzo podoba mi się podłoga. No i zgadzam się z majstrem od kładzenia..... efekt bomba. A ile taka przyjemnośc na podłogę kosztuje??? Może bym ściągnęła z ciebie ten pomysł z płytkami. Napisz mi prosze kochaniutka jaka nazwa tego cuda i gdzie to znalazłaś. Drzwi też superowe, ale gdzie mi jeszcze do takich zakupów.... Nie dziwię ci się, że się niecierpliwisz. Przecież w końcu to najprzyjemniejszy moment budowy - przynajmniej dla kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 29.09.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A ile taka przyjemnośc na podłogę kosztuje??? Może bym ściągnęła z ciebie ten pomysł z płytkami. Napisz mi prosze kochaniutka jaka nazwa tego cuda i gdzie to znalazłaś. Są to płytki hiszpańskie Emigres z serii Maderas, cena 66 zł za m2 (po rabacie 60 zł ). Kupione w salonie Ibero w Poznaniu, ale wiem że salony mają nie tylko w Poznaniu. Tutaj adresy sklepów: http://www.domus.pl/?data=domus-locale&do=list&id=0000000000000&range=0000 A tu strona producenta płytek: http://www.emigres.es/html/producto_3.html Nasz kolor to MDE 510: http://domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1207503229753&range=0000 Ale są też inne kolory: http://domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1067047316584&range=0000 http://domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1067044262026&range=0000 http://domus.pl/?data=domus-elem&do=read&id=1067042120567&range=0000 Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Co do zlewu, to wypatrzyłam go w aranżacjach angielskich kuchni i jak zobaczyłam nie było mowy o innym. Tak długo marudziłam mężowi, aż w końcu się zgodził, aczkolwiek nadal uważa, że to szaleństwo. Po poszukiwaniach znalazłam taki w polskim sklepie, ale jego polska cena mnie powaliła – 2700 zł. A to był najtańszy. Przerzuciłam się więc na angielskie sklepy internetowe, a tam ogromny wybór tego typu zlewozmywaków i ku mojemu zaskoczeniu ceny było znacznie niższe. Pozostało więc poszukać kogoś, kto jeździ z Anglii samochodem i tak „znajomy znajomego” się znalazł i właśnie dzisiaj zlew ma do nas dotrzeć. widziałam w ikei podobne zlewy, nie podobały Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 30.09.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 widziałam w ikei podobne zlewy, nie podobały Ci się? Ten w IKEI owszem na pierwszy rzut oka jest podobny i wygląda prawie jak ten „mój”, ale jak wiadomo „prawie” robi dużą różnicę. Niby w tym samym stylu, niby ceramiczny, ale jednak nie o to mi chodziło, a poza tym materiał z jakiego był wykonany nie zrobił zbyt dobrego wrażenia na inżynierskim oku mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.09.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 tak myślałam ale ale! Twój zlew już zdaje się do Ciebie dotarł? i jak wrażenia? i pokaż tą upatrzoną baterię! a drzwi wejściowe prezentują się bardzo bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts