sejlor 08.02.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Hydraulik proponuje mi stelaż firmy ALTECH. Cena jest bardzo ciekawa, więc tym bardziej ciekawy jestem jakości. Cena, którą mi zaproponował jest nawet niższa od tej na Allegro http://www.allegro.pl/item309531095_stelaz_geberit_altech_przycisk_chrom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 08.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Sejlor a co to wogóle za firma ten altech? Bo to co napisał sprzedawca na allegro to kpina bo to nie jest produkt geberita. Chyba że jakaś linia marketowa to przepraszam. Ale gdzie do tego kupisz później części zamienne? Pamiętaj, że taki zestaw wydłubać w razie wymiany jest ciut niewygodnie i troszkę kosztownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaWo 08.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Stelaż na allegro wygląda podobnie do stelaża unifix geberita, ale ten przycisk chyba się ciut różni, na mój gust to jakaś podróba i nie ryzykowałabym.Ja mam dwa wc-ty w zabudowie i obydwa są to geberity unifixy właśnie. Przy wyborze stelaża chciałam oczywiście jak najbardziej zaoszczędzić i wziąć jakiejś innej firmy, ale dowiedziałam się dlaczego wszyscy polecają geberity: mają 10 lat gwarancji na całość czyli też zbiornik itd, a nie tylko na metalowy stelaż stelaż, w przypadku awarii ponoć pokrywają w tym okresie koszt rozbiórki a potem naprawy obudowy. A ponadto zbiornik jest zgrzewany, a nie jak w większości firm spinany na spinki, co jak się dowiedziałam w jednym z punktów sprzedaży po paru latach potrafi przeciekać, np. z powodu osadzającego się na uszczelkach kamienia,a to raczej niezbyt wygodne w naprawie. I rzeczywiście, rodzice znajonych od paru lat mają stelaż Koła i już raz obudowę zdejmowali. A pomijając już wszystko, to masz chyba w okolicy jakieś supermarkety budowlane? Ja swoje z całą pewnością geberity kupiłam w Leroy za 420 zł sztuka, bez przycisku (tenże 150 zł), a parę dni później znalazłam jeszcze o 20 zł tańsze w Castoramie, więc oferta z allegro chyba nie jest aż taka atrakcyjna, żeby warto było ryzykować poźniejsze problemy. Moim subiektywnym zdaniem oczywiście;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 08.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Moim zdaniem , stelaz Geberita jest bezkonkurencyjny . Za to sedes i reszte ,mozna kupic jakiejs tanszej firmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula_mario 08.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Sejlor a co to wogóle za firma ten altech? Bo to co napisał sprzedawca na allegro to kpina bo to nie jest produkt geberita. Chyba że jakaś linia marketowa to przepraszam. Ale gdzie do tego kupisz później części zamienne? Pamiętaj, że taki zestaw wydłubać w razie wymiany jest ciut niewygodnie i troszkę kosztownie. Altech to linia produktów Geberita produkowana dla wybranych hurtownii między innymi dla TADMARU! Właśnie sam zakupiłem 2 szt. mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 11.02.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jak je zainstalujesz to daj znać jak się spisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sejlor 15.02.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Czy ktoś ma jeszcze inne doświadczenia z firmą Altech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 15.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Proponowałbym jednak oryginalnego Geberita lub Grohe.Sprawdzone w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Sejlor a co to wogóle za firma ten altech? Bo to co napisał sprzedawca na allegro to kpina bo to nie jest produkt geberita. Chyba że jakaś linia marketowa to przepraszam. Ale gdzie do tego kupisz później części zamienne? Pamiętaj, że taki zestaw wydłubać w razie wymiany jest ciut niewygodnie i troszkę kosztownie. Altech to linia produktów Geberita produkowana dla wybranych hurtownii między innymi dla TADMARU! Właśnie sam zakupiłem 2 szt. mario tak właśnie produkty Altech są marką własną Tadmaru, produkują renomowani producenci właśnie dla Tadmaru ceny niższe, warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samos 10.08.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Post jest dość stary, ale może komuś przyda się opinia.Ja jednak nie polecał bym Altecha, ponieważ producentowi KK-POL jednak trochę brakuje do jakości wykonania firmy Geberit. Zależy kto czego oczekuje od danego produktu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 11.08.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Bardzo dobre są również stelaże JOMO firmy WERIT, niemiecka produkcja, 10 lat gwarancji, jakoścowo nic nie ustępują firmie Grohe czy Geberit. Są korzystniejsze cenowo, cały zestaw z przyciskiem można kupić za ok 500zł. Do stelaży Jomo można dobrać fajne przyciski, poniżej biały z przyciskami chromowanymi - warto zobaczyć na żywo, rewelacyjnie się prezentuje: http://img841.imageshack.us/img841/9047/jomo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts