Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MAXIMA - dom rodzinki P. - KOMENTARZE

Recommended Posts

Kasiu, to Twój dziennik? Kasi Kotlar.......?? Z tej strony Ilona (Kozł......). Kurcze, jeśli to faktycznie TY to poznałam Cię po Twoim synku, a w szczególności po jego oczach!!!!!!!!!!!!!!

Obserwujemy z mężem forum muratora już od 1,5 roku, ale jakoś do dnia dzisiejszego nigdy nie trafiłam na Twój dziennik.

A tak na marginesie, również się buduję, ale jestem na etapie wykańczania, tzn. płytki, no i wszystko związane z wykończeniem wnętrza. Budujemy domek z Archipelagu "KORNELIA".

Pa, pozdrawiam

Ps. Jeżeli się pomyliłam i nie jesteś Kasią Kotl......., to z góry przepraszam.

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka, to jeszcze raz ja. Widzę, że dach wyceniał Wam Pan Poniedziałek . Nam również dach wyceniał ten pan, czyli firma Madbudex. Oczywiście, skorzystaliśmy z ich prac, jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Dachówkę mamy z firmy Róben, wysoki połysk, kolor czarno-czekoladowy, śliczny!!!! Koszt dachu, (bez więźby) przy 280m2 to 65tys. z 3 oknami dachowymi. Tylko trzeba brać pod uwagę to, że było to robione w sierpniu 2007 roku. Ceny robocizny i materiałów były znacznie niższe. Pa pozdrawiam :D :D :D

• 1 month później...
  • 3 months później...
  • 3 months później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...