ilonasl 05.02.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Kasiu, to Twój dziennik? Kasi Kotlar.......?? Z tej strony Ilona (Kozł......). Kurcze, jeśli to faktycznie TY to poznałam Cię po Twoim synku, a w szczególności po jego oczach!!!!!!!!!!!!!! Obserwujemy z mężem forum muratora już od 1,5 roku, ale jakoś do dnia dzisiejszego nigdy nie trafiłam na Twój dziennik. A tak na marginesie, również się buduję, ale jestem na etapie wykańczania, tzn. płytki, no i wszystko związane z wykończeniem wnętrza. Budujemy domek z Archipelagu "KORNELIA". Pa, pozdrawiamPs. Jeżeli się pomyliłam i nie jesteś Kasią Kotl......., to z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonasl 05.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hejka, teraz spokojnie mogę napisać cześć Kasiu!!!!!!!!!!! Po obejrzeniu Twojego dziennika, napotkałam również na Twoje zdjątko, super wyglądasz!!!! Jak macie jakieś pytania odnośnie budowy, jesteśmy z mężem chętni udzielenia informacji. Pozdrawiam serdecznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonasl 05.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hejka, to jeszcze raz ja. Widzę, że dach wyceniał Wam Pan Poniedziałek . Nam również dach wyceniał ten pan, czyli firma Madbudex. Oczywiście, skorzystaliśmy z ich prac, jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Dachówkę mamy z firmy Róben, wysoki połysk, kolor czarno-czekoladowy, śliczny!!!! Koszt dachu, (bez więźby) przy 280m2 to 65tys. z 3 oknami dachowymi. Tylko trzeba brać pod uwagę to, że było to robione w sierpniu 2007 roku. Ceny robocizny i materiałów były znacznie niższe. Pa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 05.02.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hej Ilona Matko jaki ten swiat maly Dawaj linka do waszego watku Dach ma nam robic Polak i Kurdyba no ale juz maja opoznienie i to spore wiec narazie jestesmy na nich troche zli Jakbym cos chciala pytac to bede pisac smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonasl 05.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hej. Kasiu, przykro mi ale my jesteśmy tylko obserwatorami forum muratora. Niestety nie mamy swojego dziennika. Ale nic straconego, jak jesteś zainteresowana fotkami naszej "Kornelki" to daj namiary na pocztę to wyślę kilka fotek. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonasl 25.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 hej, widzę że budowa idzie do przodu pełną parą, super!!!! Kasiu, a co przedstawiają ostatnio zamieszczone fotografie, chodzi mi o ten gruz, czy coś się stało?Ps. Laurka jest śliczna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.03.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ilona no niestety zapadla nam sie plyta wlasnie szykuja sie do kolejnego zalewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildros 03.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam, nigdzie nie mogę sie doczytać jaką masz dachówkę, szukam i szukam i nic, jeżeli możesz to prosze o odpowiedz:)Piękny Granacik:)Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildros 03.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam, nigdzie nie mogę sie doczytać jaką masz dachówkę, szukam i szukam i nic, jeżeli możesz to prosze o odpowiedz:)Piękny Granacik:)Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ilona no niestety zapadla nam sie plyta wlasnie szykuja sie do kolejnego zalewania Dopiero doczytałam co się stało. Masakra Kasiu odezwij się do nas i nuzupełnij dzienniczek bo ostatni wpis jest z lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 05.07.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 hej postepy jako takie sa zdjecia fotosika wcielo ale dalam link do picassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro_1977 15.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam, nigdzie nie mogę sie doczytać jaką masz dachówkę, szukam i szukam i nic, jeżeli możesz to prosze o odpowiedz:) Piękny Granacik:) Pozdrawiam gorąco. Przyłączam się do prośby emildros. I jeszcze jedno pytanie gdzie ją kupiliście ? Pozdrawima i gratuluję postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.10.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 my nie budujemy GRANACIKA tylko maxime dachowka bogen czarna blyszczaca kupiona w glogowie wogole caly dach mamy z glogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.10.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 my nie budujemy GRANACIKA tylko maxime dachowka bogen czarna blyszczaca kupiona w glogowie MAT-BUDEX sie nazywa o ile dobrze zapamietalam wogole caly dach mamy z glogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 08.11.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 nowe foteczki na picassahttp://picasaweb.google.pl/kasiakkp/Budowa?authkey=Gv1sRgCLHNv87PmqHNgQE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kasia , ale postępy piękny się robi wasz Maxim jak się tak przyjrzeć to nawet na zdjęciach widać że to kawał domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 09.11.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 skorpionek no kawal domu i finansowo najbardziej to odczuc mozna Kasa z kredytu sie konczy a ogrom rzeczy nie zrobionych Zalamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 To ja się aż boje jaki będzie Feniks , Kasia a ile wam dali kredytu jak możesz napisz mi na pw , my będziemy się starali teraz o kredyt , na wiosnę musimy już ruszyć z budową bo nam się termin kończy a opóźniło nas mieszkanie które dostaliśmy w Trzebini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.11.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 mamy elewacje http://picasaweb.google.com/kasiakkp/Budowa?authkey=Gv1sRgCLHNv87PmqHNgQE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Bardzo ładną elewację zresztą A ja z pytaniem o te śliczne drzwi - można poznać cenę? (albo na pw) I jakie zabezpieczenia mają te drzwi? I z czego są wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts