30Agulka 30.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Przybiegłam się przywitać elewacja bardzo ładna........... teraz to zacznie się wykończeniówka najprzyjemniejsza część budowania dla KOBITY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 30.03.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Agulka witaj Zaczyna sie cos extra dla mnie - wykonczeniowka - niestety kasy brak wiec i wykonczeniowki nie ma i nie wiem kiedy bedzie Tyle planow projektow w glowie i 0 na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Agulka witaj Zaczyna sie cos extra dla mnie - wykonczeniowka - niestety kasy brak wiec i wykonczeniowki nie ma i nie wiem kiedy bedzie Tyle planow projektow w glowie i 0 na koncie oj to nie najlepiej my kredyt wzielismy na wykończeniówkę, więc "szalejemy" Nie martw się sama myśl, że tam będzie kominek, tak komoda.....itp..... daje radość życiu................ my sie 5 lat budowaliśmy i doczekalismy się wreszcie końca................ no prawie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33090455_wielkanoc_stroik__3_.jpg wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych w cieplej, rodzinnej atmosferze życzy kasiulakp ze swoją rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 09.04.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 o mamo znalazlam swoje komenarzeniestety nic nie kumam narazi na nowym form Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 21.05.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witajwysłałam ci na pw pytanie o hydraulikaa możesz napisać jakie masz okna z roletami i bramę, gdzie zamawialiście?ja właśnie poszukujępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 21.05.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witaj wysłałam ci na pw pytanie o hydraulika a możesz napisać jakie masz okna z roletami i bramę, gdzie zamawialiście? ja właśnie poszukuję pozdrawiam okna oknoplast krakow zamawiane w lubinie brama normstahl w lubinie na lok zamawiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.06.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hejka Widziałam podłogę w salonie, choc osobiście nie preferuję płytek w tym pomieszczeniu to u Ciebie one wyglądają rewelacyjnie, fajowy dywanik z tego wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.06.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hejka Widziałam podłogę w salonie, choc osobiście nie preferuję płytek w tym pomieszczeniu to u Ciebie one wyglądają rewelacyjnie, fajowy dywanik z tego wyszedł. dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arybicka2 29.07.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Hej, możesz napisać co to za płytki w salonie, poszukuję właśnie czegoś w graficie najlepiej matowych, Twoje wyglądają na fajne, jak z utrzymaniem czystości? Planuję takie w wiatrołapie i kuchni. Jak byś mogła jakieś zdjęcie z bliska cyknąć to by było super . Dzięki. Aneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 31.07.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Na calym parterze mam Affron grafit polpoler Sa rowniez w Macie ale ja wolalam polpoler Nie wiem jak bedzie z utrzymaniem czystosci ale mam nadzieje ze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.08.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 a czy będa nowe foty??? nieśmiało pytam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 09.08.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam!Napisz proszę co takiego planujesz na tym podeście (blacie? w każdym razie tej zabudowie) po oknem w salonie?To taka ławeczka będzie? Z pikowanymi poduchami?Bo się ciekawie zapowiada.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 10.08.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Fotki jak mam wstawiam w picassa Link jest w dzienniku Tam zawsze wklejam fotki Narazie powoli robi sie podloga pod koniec wakacji beda plytki w malej czarnej lazience wiec na bank pokaze , a i kuchnia sie robi narazie w salonie mebli ale stolarze ja juz pewnie robia ihihihihih Pod oknem w salonie bedzie poprostu szeroki parapet z granitu Za waski na siedzisko a i widoki za oknem marne wiec tylko szeroki czarny parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Byłam w Twoim dzienniku:) To jeszcze nie mieszkacie w domku,kiedy planujecie się wprowadzić? Ładnie się robi,elewacja jest super,bardzo mi się podoba Życzę szybkiego wykończenia domku i dużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 04.11.2010 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Oj niestety zawinila woda i prad Dopiero teraz robia przylacza na dzielkach czyli jakis rok za pozno Jezeli wszystko pojdzie ok to msle o wiosnie Lazienke mamy juz dolna zrobiona ale fotek brak Kuchnia tez juz zamowina Dzieki przydadza sie zyczenia bo niekiedy juz rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.11.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A już myślałam,że tu nie zaglądasz Jak wrzucisz nowe fotki,daj znać,chętnie zobaczę Twoją kuchnię Miłego dnia życzę,a ja wracam do tapetowania:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.11.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A kuchnie zamówiłas u wasilewskiego? czy jednak skusiłas sie na inną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 04.11.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Kuchnie zamowilismy we Wrocku i juz sie boje bo ...po czasie doszukalismy sie na necie niezbyt dobrych opinii Zobaczymy Mam nadzieje ze bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.11.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 MAM DOLAprzez ten dom wpadne w depreche Mielismy super plany wprowadzac ie wiosna Teraz nam robia wode i kanalizacje na dzialkach a i prad juz jest w drodze polozony Nic tylko skrzynka i wpiecie A co ......wielkie NIC Pradu nie ma i nie bedzie Dwa lata temu nasz "pan od zalatwiania" papierkowych spraw nie zaplacil za umowe z energetyka Oni wyslali nam pismo teraz w lipcu ze zrywaja umowe Nic zadnej informacji o tym przez dwa lata Zerwali i do widzenia Zaraz pojechal tam maz odkrecac , tlumaczyc ze to nie z naszej winy Podpisalismy szybko nowa umowe kasa oczywiscie do wplacenia wieksza ale tym niech sie martwi ten kto zawalilNiestety w Tauronie poinformowali nas ze w tym roku pradu nie bedzie a i w nastepnym marne szanse Oni maja na to dwa lata, Boze a kabel idzie przy samej naszej dzialce Wkolo dzialki juz powpinane a my - ci co zaczeli najwczesniej nie. Ryczalam z nerwow jak dziecko az sie rozchorowalam , ale co to da Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts