Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MAXIMA - dom rodzinki P. - KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agulka witaj

Zaczyna sie cos extra dla mnie - wykonczeniowka - niestety kasy brak wiec i wykonczeniowki nie ma i nie wiem kiedy bedzie Tyle planow projektow w glowie i 0 na koncie :cry:

oj to nie najlepiej :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: my kredyt wzielismy na wykończeniówkę, więc "szalejemy" :wink:

Nie martw się sama myśl, że tam będzie kominek, tak komoda.....itp..... daje radość życiu................ my sie 5 lat budowaliśmy i doczekalismy się wreszcie końca................ no prawie :wink:

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...

Hej,

możesz napisać co to za płytki w salonie, poszukuję właśnie czegoś w graficie najlepiej matowych, Twoje wyglądają na fajne, jak z utrzymaniem czystości? Planuję takie w wiatrołapie i kuchni. Jak byś mogła jakieś zdjęcie z bliska cyknąć to by było super :). Dzięki. Aneta.

Fotki jak mam wstawiam w picassa Link jest w dzienniku Tam zawsze wklejam fotki Narazie powoli robi sie podloga pod koniec wakacji beda plytki w malej czarnej lazience wiec na bank pokaze , a i kuchnia sie robi narazie w salonie mebli ale stolarze ja juz pewnie robia ihihihihih

Pod oknem w salonie bedzie poprostu szeroki parapet z granitu Za waski na siedzisko a i widoki za oknem marne wiec tylko szeroki czarny parapet

• 2 months później...

MAM DOLA

przez ten dom wpadne w depreche

Mielismy super plany wprowadzac ie wiosna Teraz nam robia wode i kanalizacje na dzialkach a i prad juz jest w drodze polozony Nic tylko skrzynka i wpiecie A co ......wielkie NIC

Pradu nie ma i nie bedzie Dwa lata temu nasz "pan od zalatwiania" papierkowych spraw nie zaplacil za umowe z energetyka Oni wyslali nam pismo teraz w lipcu ze zrywaja umowe Nic zadnej informacji o tym przez dwa lata Zerwali i do widzenia Zaraz pojechal tam maz odkrecac , tlumaczyc ze to nie z naszej winy Podpisalismy szybko nowa umowe kasa oczywiscie do wplacenia wieksza ale tym niech sie martwi ten kto zawalil

Niestety w Tauronie poinformowali nas ze w tym roku pradu nie bedzie a i w nastepnym marne szanse Oni maja na to dwa lata, Boze a kabel idzie przy samej naszej dzialce Wkolo dzialki juz powpinane a my - ci co zaczeli najwczesniej nie.

Ryczalam z nerwow jak dziecko az sie rozchorowalam , ale co to da Nic