Nadulka 06.11.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Teraz przeczytałam te straszne wieści Ale jedzcie tam jeszcze raz,napiszcie pismo opisujące waszą sytuację. Wiesz czasem rzeczy niemożliwe są do pokonania (wiem na swoim przykładzie) Szkoda nerwów ... Trzymam kciuki za powodzenie w tej sprawie. P.S. tam też pracują ludzie,nie wszyscy są bezwzględni,ja bym próbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.11.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Nadulka byl maz nie jeden raz Jezdzi tam non stop Wczoraj poprosil z dyrektorka i ona tez mowila ze niestety musza nasza umowe wyslac do Legnicy i czekac na ich odpis Jesli szybko dostana zwrot ( w co sama nie wierze) to oni nas poinformuja ale niestety to sa procedury itd itd Mielismy nadzieje ze w tym roku bedziemy zima chociaz grzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Trzeba być dobrej myśli. Choć jest to bardzo wkurzające,że za czyjeś niedopatrzenie musimy sami płacić ...życie... Ja jestem niepoprawną optymistką,czego i Tobie życzę Wierzę ,że będzie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Kasia przyszłam podziękować za powitanie. Czytam o Twoich problemach z prądem. Macie obok dobrych sąsiadów jakichs? To wiesz chyba co trzeba zrobić z wtyczką prądową?Trzymam kciuki za odkrecanie sprawy.Dobrze wiem, jak czasem czlowiek staje się bezsilny przez czyjąś głupotę, ale trzeba patrzeć do przodu i nie dać się złym myślom.może jaki elektryk się znajdzie i coś przyspieszy w zakładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauritius 09.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wpadłam, żeby przywitać niemal sąsiadkę Zazdroszczę CI pomimo perypetii i tak zaawansowania w budowie. Ja będę szczęśliwa jeśli do końca roku znajdę działkę, załatwię papierologię, nawet nie śmiem cicho marzyć o fundamentach:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.02.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Mauritius my w ciągu roku kupiliśmy działkę, załatwiliśmy papiery, wybudowalismy dom i się wprowadzilismy wystarczy dobra organizacja, i oczywiście życze powoddzenia!!!!!! Kasia - efekty widać coraz większe, czekamy cierpliwie na kuchnię gdzie w końcu ją zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 10.02.2011 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 DZieki dziewczyny za odwiedzinyMauritius a gdzie sie chcesz budowac?Iwek o kuchni to Ty mi nawet nie mow Czuje ze bedzie niesla bagno Zamawialismy we Wrocku ale cos nie sa skorzy do montowania a juz kilka telefonow wykonalismy z ponagleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.03.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Nie wiem, czy dalej szukasz tych lampek ale odpowiedziałam w wątku poszukiwawczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ioc 28.06.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam kasiakp, możesz mi zdradzić jaką Serennisimę położyliście u siebie? Czy to jest Country Suede czy Golden Saddle? Pierwsze zdjęcie wskazuje na Golden ale kolejne już na Country. Możesz rozwiać moje wątpliwości? Stoimy przed wyborem i nie wiemy którą wybrać Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 12.07.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 WItam Wlasnie mialam pytac dlaczego Cie na muratorze nie maNie dzwonilam Do konca tyg czekam jeszcze na swojego ale nerwy mam coraz wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jakim cudem tu żadnych komentarzy nie ma od lipca? Kuchnia świetna, najpiękniejsze chyba łóżko corci, ale wszystko genialnie wyglada, co to plytki na klatce? Zagląda tu gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 08.12.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Plytki na parterez to affron polpoler garfit Zagladam tu ale odkad fotosik zaprotestowal to fotki sa na picassa i tylko link widacLozko robilismy sami tzn czyscilisy antyk i malowane bylo Dzieki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 08.12.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 https://picasaweb.google.com/kasiakkp/BudowaCz2?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJTexIL_7oCVwAE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ale chodzi mi o płytki na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 09.12.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ..aha przy schodach... ?? Takie imitujace beton LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.04.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Żeby Wielkanoc w tym rokuprzyszła z sukcesem u bokuAby żyło się Wam zdrowoprywatnie i zawodowoWielu, wielu chwil radosnychi cudownej, ciepłej wiosny. życzy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.04.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Dziekuje bardzo za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts