Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tanie "dobre" drzwi zewnętrzna...

Recommended Posts

Witam ponownie po długim czasie. Stoję przed zakupem drzwi zewnętrznych. Ze względu na ograniczony budżet chciał bym uzyskać informacje jakie drzwi kupić do 1000PLN. Wiem, że to mało, ale na pewno ktoś ma tańsze drzwi. Proszę właśnie te osoby o radę. Przeglądam oferty na allegro i już sam nie wiem. NIe chciał bym kupić "kota w worku"...

Tak kup chińskie za 599 zł zostanie mu jeszcze 400

Za rok dołoży jeszcze 200 zł i bedzie mógł (musiał) wymienic te 1

Za tysiac zł nie ma szans kupić dobrych drzwi

Za ok 1500 mozna dostac gerdę TT.

dzwi drewniane m.in 4000zł za dobrej klasy z gwarancją, innych sie po prostu nie opłac

A wracając do tych drzwi chińskich w hurcie mogłem kupić je za 120 zł netto minimalne zam 10 szt.

Dobry stolarz tez nie zroi za 1000 zł drzwi

Cudów nie ma

Jak dobrze poszukasz to znajdziesz stolarza, który zrobi za 1000 zł drzwi wewnętrzne

Chyba, że mieszkasz w Mołdowie czy innym ***stanie, tam za 400 dolków pewnie można zrobić drzwi zewnętrzne i na dodatek szafę w prezencie od stolarza.

Może przesadziłem ale piszę z perspektywy Poznania i panujących tutaj cen.

za 1345 zloty kupisz Gerde TT ,post wyzej jest cena nie akutualna a jak dobrze pogadsz to i nawet taniej ,ja kupuje drzwi z 23% upustem od ceny netto i place netto wiec mam bardzo dobra cene.

jaki wniosek?

mozna sie targowac z przedstawicielem Gerdy i to do bolu bo moga zejsc z ceny i to duzo

na allegro sa tylko Chinskie drzwi ,prawde mowiac gowno warte

znajdz w nich chocby jeden kolek antywywarzeniowy -nie maja ,wiec po obcieciu zawiasow drzwi wypadaja:) z futryny i mowienie ze zawiasy sa wpuszczane to troszke slaby argument

blache maja 1 lub nawet 0,5 a taka mozna odgiac kombinetkami

posumowujac

proponuje naciskac przedstawiciela Gerdy