JAMAJA 08.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Postaram się na bieżąco tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaska 08.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ty masz tu koleżanko nie tylko zaglądać, ale i pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witam przyszłych właścicieli domku.. Mam projekt z tej samej pracownik LK projekt... A swoją drogą to ciekawe, że dom koło zatoki (czylo na północy Polski) będzie zrealizowany wg projektu z Krakowa (z południa Polski).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAMAJA 10.02.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witam Tak projekt z tej pracowni nas zauroczył swoją prostotą i funkcjonalnością oraz połączeniem w zgrabny sposób tego na czym nam w domu zależało. Tak akurat się złożyło, że będzie on budowany daleko od miejsca swojego powstania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAMAJA 10.02.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jeszcze nic nie wiadomo jeszcze nic do końca nie postanowione a ja już mam tysiące pomysłów inspiracji, wiem już co mniej więcej mi się podoba, mąż się ze mną w wiekszości zgadza więc jest piknie... Drzwi, podłogi, żyrandole...całość nie ma wiekszego sensu i wiem, że powinnam się zająć szukaniem materiałów ale to jest o wiele przyjemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Z reguły kobiety wolą zajmować się wykończeniówką, a budowanie zostawić facetom. W końcu to mężczyzna ma spłodzić syna, posadzić drzewo i zbudować dom... Nic tu nie ma o wykończeniu domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAMAJA 10.02.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Za to mężczyźni z reguły kierują się zasadą, "ja sam" (jak byłam mała też mamie mówiłam"ja siama") wszystko chcieliby samodzielnie zrobić...tak też podśpiewuje to mój szanowny małżonek, powtarza to jak mantrę hehe a ja mu powtarzam, że chcę go w jednym kawałku gdy dom juz powstanie Cóż kobiety w większości mają lepszy zmysł artystyczny, poza tym każda chyba chce po części sprawdzić się w roli projektantki wnętrz i puścić wodze fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A ja wcale nie chcę sam, tylko ... żeby było dobrze zrobione. Dlatego wynajmuję fachowców. Tylko, że niektórzy tylko z nazwy są fachowcami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAMAJA 11.02.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Oj to fakt, niektórzy bez papierków zwą się fachowcami, niestety nie jeden raz miałam się okazje o tym przekonać (czy to u siebie czy u znajomych) dlatego skóra mi cierpnie na myśl, iż własny dom mam powierzyć pseudo fachowcom. Spać pod dachem, który może mi się na głowę zawalić lub ściana w trakcie budowy. Cóż nie ma niestety innego wyjścia, ratujemy sie jedynie tym, że zbieramy informacje i kontakty od znajomyh, tzw. sprawdzone osoby i mam nadzieje, że się na nich nie "przejadę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Niestety Ci z polecenia też potrafią się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 29.10.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 witam my tez mamy ten projektczy mogłabym wiedzieć jak postepowanie czy jest wygodny w funkcjonowaniu ciekawa jestem jak go urzadziliście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapi1986 20.06.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam Wszystkich ,Też z mężem przymierzamy się do budowy tego domu, dlatego chcemy zebrać jak najwięcej informacji na ten temat, jeśli budujecie ten domek to proszę zamieśćcie jakieś zdjęcia z budowy czy zdjęcia ,na których widać wykończenia wewnatrz.My myślimy zrobić jakies przeróbki : chcemy powiększyć dom o jakieś 10m 2(z lewej str , dodam,że będziemy budować według odbcia lustzranego)ponieważ salon naszym zdaniem jest trochę za mały oraz kuchnia z jadalnia,jeśli ktoś myśli podobnie lub już tak zrobił to też proszę o swoje spostrzezenia. Z przeróbek to jeszcze , jak ktos juz wczesniej pisal , zrobic dodatkowo drzwi od kotlowni, to chyba na tyle,my mamy zamiar dopiero ruszac z budową na jesien, puki co trzeba formalnosci pozałatwiac, co tez oczywiscie( jak wiecie ) schodzi, jak będzie się coś działo też będę jakieś foty zamieszczać, puki co narka i czekam na jakieś realizacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts