Teska 08.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 to jak w temacie....znow musze dłubac nozem????? opcje randapu itp na mech pomagaja na momect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Polubić. Nie walczyć z naturą..Nie lać Roundupu bez sensu. Tam gdzieś napisali, że on na mech pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.02.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mam znajomych działka leśna, taras z kostki, co roku gospodyni na kolanach wydłubywała ten mech, a on sobie znowu odrastał dziewczyna się załamywała, aż jednego roku mówi NIE, niech rośnie, niech się dzieje co chce i od kilku lat ma piękną naturalną zieloną fugę na tarasie mnie się też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 08.02.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Bo to żywa, szlachetna patyna. Ludzie specjalnie smarują jogurtem betony, żeby omszały, a Teska chce golić... A tak serio, to mech wapniolubny, murowy, więc odpowieda mu środowisko zasadowe. Kwaśnego - nie lubi. o mchach tu: http://www.salamandra.org.pl/przyrodapoznania/print.php?id=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 08.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mech - jaki piękny pomiędzy kostkami! Nadaje im bardziej naturalny wygląd. Trawa natomiast przerośnięta i chwasty - nie. Ja już miałam się pytać jak przyśpieszyć pojawienie się slicznego, zielonego miękiego meszku. Też słyszałam o jogurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 09.02.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ja wręcz nalegam, by rósł. Bardzo ładnie wygląda pomiędzy płytami piaskowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jura78 09.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witam ja używam środek mogheton i jest ok. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 09.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ja przesadzałam mech, "pożyczony" ze starego muru, na zaprawowe łączenia kamieni I marzę, by przyjął się w nowym, też wapiennym, miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Mech - jaki piękny pomiędzy kostkami! Nadaje im bardziej naturalny wygląd. Trawa natomiast przerośnięta i chwasty - nie. Ja już miałam się pytać jak przyśpieszyć pojawienie się slicznego, zielonego miękiego meszku. Też słyszałam o jogurcie. mam mala kostke...i jak to przesrosnie to mozna sobie zeby wytluc na tym mchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam ja używam środek mogheton i jest ok. Pozdrawiam wszystkich. mozna go normalnie kupic??? i dziala chociaz na jeden sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jura78 14.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item308402682_mogeton_25_wp_150_g.html i w każdym dobrym centrum ogrodniczym. mogeton . Ze wszystkich mi znanych środków - najlepszy. Raz dwa razy w roku u mnie wystarczy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.02.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Najlepszy, bo jedyny środek na mchy, glony i wątrobowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Najlepszy, bo jedyny środek na mchy, glony i wątrobowce. ja kupowalam srode w niemczech i kurcze jeden zezon mialam oki...ale wyrzuciłam pojemnik..a nazwy nie spislaam...i kurcze od zeszlego roku nie moge go trafic u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 20.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 a ja urzywam myjki wysokociśnieniowej...przy okazji mozna coś namalować lub napisac strumieniem wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.02.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ano używaj sobie , ale może zmniejsz awatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a ja urzywam myjki wysokociśnieniowej...przy okazji mozna coś namalować lub napisac strumieniem wody. hmmm....ale oczywiscie to odrasta ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 21.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 odrasta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 21.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ano używaj sobie , ale może zmniejsz awatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 21.02.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a ja urzywam myjki wysokociśnieniowej...przy okazji mozna coś namalować lub napisac strumieniem wody. no ja tak samo co roku na wiosne myjką po całej kostce niestety praca na kilka godzin , a za rok znów ale kostka u nas ma już 9 lat a wygląda jak nowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miechmiel 21.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A ja mam nową kostkę i chciałabym żeby wyglądała jak stara. Ale moja działka prawie leśna, więc może dlugo nie będę czekała. Pozdrawiam. Mietka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts