pyzia 26.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mam kostke granitowa i mech pomiedzy nia wygląda cudownie i dodaje takiej "patyny". Moi znajomi w każdym bądź razie zawsze pytaja czy te ścieżki to już były wczesniej na działce i w nie wpasowaliśmy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annko 17.03.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Uwielbiam takie klimaty ,kontrast szarej kostki brukowej i pięknej nasyconej zieleni to takie malarskie ummm ... po nocach się śni .Próbowałam przeniesć mech i zaszczepić pomiedzy płytami z piaskowca- schodami ale nie udało się -tam może tylko rozchodnik, za dużo słońca. Ciekawe czy jest jakiś mech na skrajnie słoneczne środowiska ?Po północnej stonie domu właśnie będziemy kłaść kostkę ,więc jużwiem- jogurcik i napewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Uwielbiam takie klimaty ,kontrast szarej kostki brukowej i pięknej nasyconej zieleni to takie malarskie ummm ... po nocach się śni .Próbowałam przeniesć mech i zaszczepić pomiedzy płytami z piaskowca- schodami ale nie udało się -tam może tylko rozchodnik, za dużo słońca. Ciekawe czy jest jakiś mech na skrajnie słoneczne środowiska ?Po północnej stonie domu właśnie będziemy kłaść kostkę ,więc jużwiem- jogurcik i napewno się uda moze i ladnie to wyglada ae jak masz mala kostke i mech ja obrasta to mozesz kiedys zeby zgubic na tej kosteczce i pieknym mchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annko 19.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Uwielbiam takie klimaty ,kontrast szarej kostki brukowej i pięknej nasyconej zieleni to takie malarskie ummm ... po nocach się śni .Próbowałam przeniesć mech i zaszczepić pomiedzy płytami z piaskowca- schodami ale nie udało się -tam może tylko rozchodnik, za dużo słońca. Ciekawe czy jest jakiś mech na skrajnie słoneczne środowiska ?Po północnej stonie domu właśnie będziemy kłaść kostkę ,więc jużwiem- jogurcik i napewno się uda moze i ladnie to wyglada ae jak masz mala kostke i mech ja obrasta to mozesz kiedys zeby zgubic na tej kosteczce i pieknym mchu Okej,okej... już schodzę na ziemię .Wiadomo bezpieczeństwo to pierwszorzędna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 03.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Pomaga wypalanie(butla gaz.palnik) po kilku razach powinno byc dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kupiłem ostatnio koncówke do myjki cis mycie kostki, wraz z likwidacja mchu jest teraz wydajniejsze polecam. http://img.nokaut.pl/p/4b/29/4b29addd7150f830dc6cb8f56fc2b4e6130x130.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minias 03.06.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam,jak czytam o tych preparatach chemicznych, to przypomina mi się sytuacja u znajomych...mianowicie posypali kostkę jakimś proszkiem na mech (chyba był różowy) i tak zostawili wg. instrukcji. Po kilku dniach nabordowej kostce zrobiły się straszne zacieki rude-TRAGEDIA!!! W związku z powyższym warto uważać i stosować techniki typu myjka ciśnienowa.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lilek_ 03.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 i ja należę do maniaków usuwania mchu z kostki brukowej. Co roku sama "wymierzam" sobie tą karę na kolane i jedziemy. Dodam, że z noża przerzuciłam się na śrubokręt. Kupuję te z tych najtańszych marketowych o szerokości pasującej do kostki i zaczynam imprezę. Mój mężczyzna nie rozumie tego osobliwego zamiłowania i kiwa z politowaniem głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Naprawdę nie znasz przyjemniejszych sposobów spędzania wolnego czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lilek_ 04.06.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 mam całą masę m.in. cykloza, ale ja z tych co lubią wszystko pod linijkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 17.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 nigdy kostki brukowej nie kładłam, ale wydaje mi się że pomóc by mogły spoiny z betonu, gdyby kłaść kostkę na zaprawie mech może by się nie pojawił, ale po fakcie może zasypać je cementem i zmoczyc? Choć nie wiek jak w praktyce by to wyszło i jak wyglądało... Twoja wygląda na to że kładziona na podsypce piaskowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agal-b 17.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 i ja należę do maniaków usuwania mchu z kostki brukowej. Co roku sama "wymierzam" sobie tą karę na kolane i jedziemy. Dodam, że z noża przerzuciłam się na śrubokręt. Kupuję te z tych najtańszych marketowych o szerokości pasującej do kostki i zaczynam imprezę. Mój mężczyzna nie rozumie tego osobliwego zamiłowania i kiwa z politowaniem głową. Podziwiam za pracowitość - ja wolałabym pokochać mech i zostawić go. A swoja droga czy taki mech nie wygląda ślicznie na kostce po co go od razu usuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 26.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Podciągam dla Dusi. Mech w trawie: http://forum.muratordom.pl/mech-w-trawie,t105405.htm?highlight=mchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal.eco 27.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 usuwa mech z powierzchni betonowych /kostka brukowa, beton, piaskowiec itp./ nie moge sie tu reklamować ale polecić jak najbardziej. [email protected] odpowiem na każde pytanie, doradze produkt jest ekologiczny i przede wszystkim polski. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts