Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt BOSTON DCP181 pracownia LIPIŃSCY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WITAM. OGLĄDAŁAM DOM CIEPŁY, A W ZASADZIE DOM PASYWNY, KTÓRY JEST WYBUDOWANY W SMOLCU. KAZDY METR KWADRATOWY JEST WYKORZYSTANY, NIE MA ZBĘDNEJ NIEWYKORZYSTANEJ PRZESTRZENI. PRZEMYSLANY JEST W 100%. DOM IDEALNY DLA 3 OSOBOWEJ. JEST BARDZO REPREZENTACYJNY. MYŚLĘ, ŻE WYGODNIE BĘDZIE SIĘ W NIM MIESZKAĆ.

:D

Dzięki za komentarz

A może wiesz gdzie jet pobudowany Ciepły P 181

cześć,

obawiam się że jeszcze go nie ma :(

ten projekt pojawił się u Lipińskich bardzo niedawno. Kiedy kupowaliśmy nasz projekt (P180) końcem ubiegłego roku jeszcze go nie były. Tak więc mało prawdopodobne, że ktoś go już zbudował.

pozdrowionka

witam

faktycznie pojawił się ostatnio

myślę że go ktoś indywidualnie zamówił bo w ktalogu który dostaliśmy od lipińskich to też go nie było i przez przypadek znależliśmy go w internecie

ogólnie jest fajny ale chcieliśmy zrobić kilka większych przeróbek

siedzieliśmy nad tym projektem i zdecydowaliśmy że tylko zamienimy pokój gościnny z kuchnią miejscami i obniżymy żeby miał góra dwa schodki i zdecydujemy się na lukarnę od połidnia zamiast okna kolankowego

pozdrawiam :D

Witamy serdecznie !

Bardzo nam miło i będziemy bardzo wdzięczni jesli zechcecie podzielić się z nami doświadczeniami.

A pewnie macie ich juz sporo.

Czy projekt był wykonywany jako indywdualny właśnie dla Was ?

Jesli nie to czy poczyniliście jakieś zmiany ?

Szkoda, że dzieli nas taka odległość.

Co do zdjęć zaraz wkleję instrukcję - wykorzystałam materiał, z innego forum - mam nadzieję, że autor się nie obrazi...i że uda się te informacje wykorzystać.

Ewentualnie można zdjęcia umieścić na http://www.fotosik.pl i następnie wkleić link

Czekamy z niecierpliwością :D

Iwona i Paweł

aaaa domek jest przecudny , prawda ?! :lol:

Obiecana instrukcja :

TEST UMIESZCZANIA ZDJĘĆ

KROK 1.

- wchodzimy na stronę http://img37.exs.cx/

-[/img]

- po prawej części ekranu mamy POLA do wypełnienia

- klikamy Przeglądaj i wyszukujemy w naszym komputerze zdjęcie które chcemy pokazać INNYM

-klikamy na jedno zdjęcie{OTWÓRZ} a następnie wybieramy wielkość zdjęcia { 15 calowe} jaki się będzie ukazywało na stronie

- potem klikamy HOST IT i w zależności jak szybkie mamy ŁONCZE I KOMPUTER musimy trochę poczekać na efekt {pokazanie się małego naszego OBRAZKA}

- kiedy nasz obrazek się już ZAŁADUJE do programu musimy KLIKNĄĆ na ODNOŚNIK nr. 1 { czyli wcisnąć na klawiaturze komputera razem PRZYCISK -- Ctrl i C a następnie przenieść obrazek na stronę DOCELOWĄ w tym przypadku na Forum Muratora

- aby pojawił się obrazek na stronie Forum musimy wcisnąć w prawym górnym rogu Img tutaj wkleić obrazek czyli Krok Poprzedni i ponownie wcisnąć Img

a docelowo powinien nam się pojawić nasz obrazek