editta 30.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 i powiem jeszcze, że utrzymanie czystości nie zabiera mi 20h dziennie. na prawdę jestem zadowolona i nie odczuwam żadnych problemów. fronty przecieram co 2-3 dzień, to zależy.faktem jest jednak, że na czarnej powierzchni bardziej widać zarysowania i pyłki kurzu (choć nie tyle na pionowych co poziomych powierzchniach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 02.04.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 mam pytanie do tych co maja juz czarna kuchnie, wczoraj panowie mi zamontowali i jak przyszlam wieczorem to sie przerazilam szafik całe w rysach widac od polerowania chyba tak o nie powinno wygladac dzis przyjezdzaja na reklamacje zobaczymy co powiedza bo takiej kuchni za te pieniadze to ja nie zniose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dodka a z czego ona jest? Szkło czy mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 03.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 moi drodzy, a jak sprawują się czarne zlewy? Widać zacieki bardziej czy mniej niż na kasnych lub stalowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 mdf Widziałam próbki w salonach jakichś wypasionych i one takie właśnie miały mikroryski jak od polerowania... Ale nie wiem czy to tak ma być, czy te próbki po prostu były zjechane, myślę że powinnaś zrobić raban na wszelki wypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 04.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 editta, sliczna ta Twoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 04.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 no i był pan i jeden front najprawdopodobniej bedzie reklamowany a reszta fakt od polerki delikatne ślady w świetle dziennym prawie nie widoczne i musze się do nich przyzwyczaic dzis ide myć moją cudowną czarna kuchnie i zobaczymy czy jeszcze coś dojże. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.04.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Amor.Unikaj Rusta jeśli możesz.Jakość pozostawia wiele do życzenia.Za te ceny można mieć coś znacznie lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekZ 04.04.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 wycenialam taka kuchnie w radomiu w ruscie za szafki na 4 metrowej scianie + zabudowana szafa kuchenna na 2,5 metra + wyspa = 37 tys bez blatów i sprzetu same szafki. jestem ciekawa tego stolarza spod radomia ?? jest w stanie zrobic taka samą??? Tak naprawdę taką kuchnię zrobi każdy stolarz. kwestia tylko załatwienia forniru, bo pierwszy raz taki widzę i wydaje mi sie mało popularny. Niekoniecznie - Rust, podobnie jak inne duże fabryki mebli, ma wyłączność na niektóre materiały, tak więc może się okazać że kuchnia zrobiona przez stolarza będzie podobna, ale jednak nie w 100% taka sama jak kuchnia z Rusta. Unikaj Rusta jeśli możesz. Jakość pozostawia wiele do życzenia. Za te ceny można mieć coś znacznie lepszego??? Nie przesadzajmy, Rust nie jest aż tak beznadziejny, ale fakt - drogi paskudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Zgadzam się,że stolarz nie zrobi kuchni tak dobrej zwłaszcza pod względem estetycznym jak dobra fabryka z tradycjami. Nie zgadzam się co do Rusta. Są kiepscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekZ 04.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ale dlaczego? Jakieś przykłady? Nie mam kuchni z Rusta, ale to co widziałem na targach, czy w studio wydawało się być ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Zgadza się.Salony i wystawki robią niezłe wrażenie.Reszta niestety nie.Jakość słaba,montaż słaby,serwis słaby,obsługa klienta słaba.Wiele osób się skarżyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://app.cesar.it/cm/ambienti/cesar/unica/allegati/prodotti/2007913112690.frida_03.jpg Czy ktoś może wie co to za kafle na podłodze ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.04.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dziewczyny i jak Wasze czarne kuchnie? Znalazlyscie jakies dobre zamienniki Rusta czy moze w ogole zupelnie cos innego i na dodatek dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.04.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 http://app.cesar.it/cm/ambienti/cesar/unica/allegati/prodotti/2007913112690.frida_03.jpg Czy ktoś może wie co to za kafle na podłodze ?????????? Antracytowa Bernina Villeroya&Bocha 60x60 jest bardzo podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A ta kuchnia, to jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 29.04.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mam pytanie do tych co maja juz czarna kuchnie, wczoraj panowie mi zamontowali i jak przyszlam wieczorem to sie przerazilam szafik całe w rysach widac od polerowania... U mnie jest to samo co u Dodki. Wszystkie fronty mają liczne delikatne powierzchowne rysy. Był wczoraj wykonawca kuchni, który stwierdził, że to żaden problem, bo dziś przyjedzie i wszystko wypoleruje specjalna pastą. I niby wszystko o.k., bo rys już nie będzie, ale obawiam się że ta "cudna pasta" zejdzie po kilku myciach i będzie spowrotem to samo Może ktoś z Was wie gdzie mogę zorientowac się jak działa ta pasta polerska i jak mam się zabezpieczyć przed ewentualnym "wyjściem" tych rys po jakimś czasie. Przypuszczam, że facet mi powie, że są to nowe rysy powstałe w skutek użytkowania kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rysy?Żądaj wymiany frontów na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAndrzej 24.05.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam zwolenników czarnych frontów. Ja marzyłam również o czanej kuchni ale gość,który mi ją robi (z polecenia) nie ma zielonego pojęcia o stolarce. Nie mogę już na niego patrzeć, walka z kuchnią trwa już 4miesiące a w chwili obecnej stanęło na tym, iż złożyliśmy reklamację na fronty i czekamy. Fronty zamawiał nasz stolarz w styczniu. Kiedy pojawiły się w hurtowni, mąż pojechal zapłacić, po paru dniach stolarz odebrał je z hurtowni i okazało się,że dwa fronty są uszkodzone, co stolarz od razu reklamował. Pozostałe fronty zostały zamontowane a po kilku dniach doszlam do wniosku,że nie podoba mi się struktura pokrycia lakierem. Przy kolejnej wizycie stolarza, mąż zwrócił uwagę,że fronty wyglądają jak drugiego gatunku,że nie podoba nam się ich struktura. Stolarz jednak próbował nam wpoić,że wszystko z frontami jest o.k. Po ponad miesiącu przyszły nowe dwa fronty (odpowiedź na reklamację) ale innej grubości i innego odcienia, bo jak się poźniej okazało innego producenta. Na tych dwóch frontach lakier wyglądał idealnie a gdy stolarz zamocowal je obok pozostałych różnicę bylo widać kolosalną. Wkorzylam się strasznie i pojechałam z kolejną reklamacją do sklepu. Zażądałam wymiany wszystkich frontów na nowe. Przeboje mieliśmy w sklepie niesamowite, bo Pani nie chciala przyjąć od nas reklamacji, bo fronty są nawiercone i zamontowane i w takim razie nie podlegają reklamacji. Po wielkiej awanturze wlaścicielka sklepu stwierdzila,że reklamację ma złożyć stolarz, bo to on zamawial u nich towar. Tak więc znowu mam bajzel w kuchni i pewnie poczekam na fronty ze dwa miesiące. W każdym bądź razie kuchnia wyglądała bardzo fajnie(zapraszam do dziennika) i mimo walki nie zmienilabym frontow na inne. Fakt, że czyszczenia jest sporo oraz,że muszę uważać co robią moje dzieci w kuchni, bo moja 4-letnia córka w ciągu miesąca uszkodziła fronty w dwóch miejscach ( odprysk oraz rysa). Mam nadzieję,że zrobią mi jednak te fronty jak trzeba i że nie będę musiała dalej z nimi walczyć i będe mogla cieszyć się moją kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts