Gość ja i ty 11.02.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Wyjaśnijmy sobie "cośniecoś". Jedna sprawa to "commercial kitchen", a druga to "pro". nie mam zamiaru zglebiac calej ideologii i etymologii dotyczacej commercial kitchen etc zeby kupic sobie kuchnie taka jak mi sie podoba, ani tez nie mam zamiaru wycierac rak o szafki jak widac nie wszyscy omijaja czarne kuchnie szerokim łukiem, pozdrawiam .... , ale ja nikomu nie zabraniam czarnej kuchni, można sobie w niej nawet widelec do oka wkładać, jak ktoś lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.02.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no to zamawiajcie kuchnie z uchwytami a nie z clikami co Wy wyprawiacie w tych kuchniach, że Wam się tak fronty brudzą?? ja dużo gotuję i nie jadam out, także nie kumam o co biega a nawet jak przyjdzie mi raz na tydzień przetrzeć te fronty, to co wielkiego się stanie?? nawet zamiast fitnessu a korona mi z głowy nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 11.02.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no to zamawiajcie kuchnie z uchwytami a nie z clikami co Wy wyprawiacie w tych kuchniach, że Wam się tak fronty brudzą?? ja dużo gotuję i nie jadam out, także nie kumam o co biega a nawet jak przyjdzie mi raz na tydzień przetrzeć te fronty, to co wielkiego się stanie?? nawet zamiast fitnessu a korona mi z głowy nie spadnie ... raczej mowa o "dowodach przestępstwa", czyli odcisk palca widoczny z "kilomerta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 11.02.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 w moim przypadku argument ze sie brudzi odpada, bo jestem pedantyczna i jakikolwiek kolor kuchni wybiore i tak codziennie bede jechac ze szmata uchwyty rzeczywiscie ulatwia zycie, jak na pierwszej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 11.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Piękne te czarne kuchnie ....oczywiście, "wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma". ps.w kuchni podnad wszystko liczy sie praktyczność. Czasem też "cośniecoś"gotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.02.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 fakt jest taki, że czarny czarnemu nierównywłaśnie to przerabiamprzy zamówieniu konieczne są próbki, chyba że komuś nie zależy na głębi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 11.02.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 w moim przypadku argument ze sie brudzi odpada, bo jestem pedantyczna i jakikolwiek kolor kuchni wybiore i tak codziennie bede jechac ze szmata uchwyty rzeczywiscie ulatwia zycie, jak na pierwszej fotce. tu nikt nie mówi o brudzeniu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 fakt jest taki, że czarny czarnemu nierówny właśnie to przerabiam przy zamówieniu konieczne są próbki, chyba że komuś nie zależy na głębi ... fronty moga byc tez szklane, wtedy chyba mniejsze prawdopodobienstwo ze beda jakies problemy z czarnym odcieniem czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.02.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 wiem, że mogą być szklane ale ja takich nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 nobodyspecial. nadal nic z tego nie wynika. szkoda mi życia na takie pierdoły. nie lubię schematów i monotonni, cieszę się, że gusta są różne. a wiesz można ja jestem wyjątkiem, potwierdzającym tą jakąś twoją regułę anjamen słuchaj się siebie. będziesz zadowolona, skoro taka ci się podoba. wszystkich nigdy nie zadowolisz, zawsze ktoś będzie wytykał bo to tamto. a z tym czyszczeniem to gruba przesada. że niby na kolanach i z zmiotką ryżaną mam po niej jeździć delikatna ściereczka i płyn. jedyne na co należałoby zwrócić uwagę to rysy, na ciemnym bardziej są widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 święte słowa edittakażdy swoją głowę ma, a z gustami..... się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 11.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 dokładnie! ja np. w takiej kuchni czułabym się jak prosektorium, ale ktoś pewnie powie że u mnie się czuje jak w muzeum albo ludowej jadłodajni ważne żeby samemu wiedzieć, jaki klimat się czuje a jaki nie. a nie oszukujmy się - brudzi się wszystko, sprzątać trzeba tak czy siak - kuchnia to kuchnia - kapie, kipi, kruszy się... nie jest rozwiązaniem 'kamuflujący' mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 11.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 nobodyspecial. nadal nic z tego nie wynika. szkoda mi życia na takie pierdoły. nie lubię schematów i monotonni, cieszę się, że gusta są różne. a wiesz można ja jestem wyjątkiem, potwierdzającym tą jakąś twoją regułę anjamen słuchaj się siebie. będziesz zadowolona, skoro taka ci się podoba. wszystkich nigdy nie zadowolisz, zawsze ktoś będzie wytykał bo to tamto. a z tym czyszczeniem to gruba przesada. że niby na kolanach i z zmiotką ryżaną mam po niej jeździć delikatna ściereczka i płyn. jedyne na co należałoby zwrócić uwagę to rysy, na ciemnym bardziej są widoczne. ..jednak winika. jeden woli miec widoczne odciski palcow na blyszczacej czarnej powierzchi, a inny nie. napewno czarne to nie monotonnosc chocby z tego powodu, wiem bo mialem "x" lat temu czarna lodowe i mikrofale. ps. jakieś 2-3 lata temu prezentowałem wykonywaną czarną łazienke, w środe idzie w demolke pod młot. Kobieta rowniez sie upirala, ze bedzie praktyczna.Tylko to nie ją przekonywalem wtedy, tylko ludzie ktorzy to projektowali. Zamieszcze kilka fotek. Czarny kolor ma to do siebie, że oblewa zwykły test z odciśnieciem palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 11.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 11.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Piękne te czarne kuchnie ....oczywiście, "wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma". ps.w kuchni podnad wszystko liczy sie praktyczność. Czasem też "cośniecoś"gotuje. Nie rozumiem cyt "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma", a ty skąd wiesz jaką ja mam kuchnię ? np. nie jesteś użytkownikiem tych z tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ja i ty piszesz pod różnymi nickami cała ta dyskusja i twoje argumenty są nijakie. sprawdź w słowniku co oznacza słowo monotonia i schematyczność. albo podaj mi przykład czym dla ciebie w życiu codziennym jest ta monotonia albo co nią nie jest, a najlepiej ogranicz się do tematu kuchni. można rzec, że wszystko już było. wzory, style, zestawienia, kształty... ciągle powracają, ze zmianami lub bez. powiedz mi o czy świadczy to, że miałeś/masz czarną mikrofalę: a) że kolor czarny to przeżytek i jeżeli cokolwiek masz w takim kolorze to jesteś 100 lat za murzynami b) że kolor czarny to wielka pomyłka. ooo matko a co z tymi co mają czarny metalik na samochodzie - to dopiero przestępstwo i wpadka jeżeli chodzi o użyteczność. i co ile widzisz takich dookoła. a może mają je tylko ci, którzy jeżdżą taxi, a auto stoi w garażu tak dla ozdoby i na pocieszenie oka. co statystyka na to? ratuj biedaków b) a może mikrofala to już zabytek, skoro to już było i to w tylu wydaniach kolorystycznych i kształtach c) a może mam kłaniać się w pół, bo miałeś taką kiedy nam się jeszcze o niej nie śniło d) a może mam cię podziwiać, bo odkryłeś czarny przede mną e) a może lubisz drwić z innych, bo sprawia ci to przyjemność, samotny jesteś, nie? f) ........................ g) ....................... mogłabym tak długo. udało ci się wciągnąć mnie w swoją bezsensowną dyskusję. ale to dlatego, że lubisz prowokować i jak widzę co poniektórzy już cię tutaj rozpoznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja mam czarny granitowy blat...w sumie chyba z 7 m kw. To jest 7 metrów kwadratowych mojej kuchennej udręki... Never Ever czarności w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja mam czarny granitowy blat...w sumie chyba z 7 m kw. To jest 7 metrów kwadratowych mojej kuchennej udręki... Never Ever czarności w kuchni... jaki to granit?? co Cię w nim tak męczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 12.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 chyba mocno przesadzacie. każdą kuchnie trzeba sprzątać. ja mam kuchnię z mdfu malowanego na kremowy kolor. mat nie błysk i codziennie wycieram fronty szafek. żadna filozofia i zadna tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts