Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZARNA KUCHNIA - inspiracje, realizacje, opinie

anjamen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 409
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szymasss, bez reklam prosimy.

użytkownikom logującym się na forum wyłącznie w celu rozsiewania reklam mówimy stanowcze NIE... :roll:

hej hej, nie chcę siać reklamy, po prostu chciałem pokazać Wam lampki, którymi handluję, przecież nie zachęcałem nikogo do kupna ;)

mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem, jeśli tak to przepraszam.

• 2 weeks później...
abco jak sprawuje się okap??? Chcemy taki kupić, tylko nie jestem pewna czy się opłaca, bo taki tani to nie jest.

Podłączam się pod pytanie :D

Też nam sie podobają takie okapy. Znajoma która ma taki ściety bardzo na niego narzeka.. że baaardzo słabo ciagnie.. nawet to reklamowala i przyjechal servis i stwierdzili że taka jego budowa i lepiej nie będzie..

abco jak sprawuje się okap??? Chcemy taki kupić, tylko nie jestem pewna czy się opłaca, bo taki tani to nie jest.

Podłączam się pod pytanie :D

Też nam sie podobają takie okapy. Znajoma która ma taki ściety bardzo na niego narzeka.. że baaardzo słabo ciagnie.. nawet to reklamowala i przyjechal servis i stwierdzili że taka jego budowa i lepiej nie będzie..

wprowadzać się będziemy za chwile, więc gotowanie nie ruszyło jeszcze u nas pełną parą. ale ciągnie, ze hoho :-) ma dośc sporą wydajność 0 jedną z najwiekszych na rynku. Ale z tego co zauważyłam - i Faber i Ciarko i podobna Amica - maja prawie identyczne parametry włącznie z mocą oświetlenia.

Ale jak do do tej pory to jestem z niego baaardzo zadowolona. Mam nadzieję, że serwis do mnie nie bedzie przyjeżdżał.

Okap to CIARKO Black Diamond - trochę tańsza wersja mojego wymarzonego FABER-a (model MIRROR PRO LOGIC)

Kuchnia bardzo ładna, tylko będziecie tam mieli jeszcze jakiś blat czy stół? Czy zostanie już taka przestrzenna?

Dagne,, jeszcze nie wiem - marzy mi się pozostawienie takiej przestrzeni, ale zdaje sobie sprawe, ze wygodnie jest miec w kuchni cus, gdzie by mozna przynajmniej na chwile przycupnac z talerzem, a nie zakazdym razem leciec z nim do jadalni.

Moze postawie cos małego, ale po pierwsze - jeszcze takowego pasujacego nie znalazłam (no, chyba ze zrobie na zamłówienie z tego materiału, co meble i tyle), po drygie -- mam teraz zdecydowanie inne priorytety, a w portfelu jakoś dziwnie pusto...

narazie bedzie tak, jak jest a potem sie zobaczy

Do wczoraj miałam zupełnie inną koncepcję kuchni dopóki nie zobaczyłam tej z Rusta:

http://www.rust.com.pl/html/kuchnie/rust/normal/memphis/image/0image13.jpg

http://www.rust.com.pl/html/kuchnie/rust/normal/memphis/image/image4.jpg

Mój stolarz właśnie będzie teraz robił u kogoś taką. Zwariowałam. Jest piękna.