szymasss 24.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 W takim razie pokażę Wam fajną lampkę do kuchni wykończonej na czarno Lampka świetnie prezentuje się nad blatem kuchennym. http://lampyy.pl/galeria/1853-nero_z1_mini_nikiel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 szymasss, bez reklam prosimy. użytkownikom logującym się na forum wyłącznie w celu rozsiewania reklam mówimy stanowcze NIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 24.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Monah- popieram. A jak jesteśmy przy lampach to znalazłam coś takiego:http://www.swiatlamp.pl/images/product_images/info_images/8416_0.JPG(Bolero Massive) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymasss 25.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 szymasss, bez reklam prosimy. użytkownikom logującym się na forum wyłącznie w celu rozsiewania reklam mówimy stanowcze NIE... hej hej, nie chcę siać reklamy, po prostu chciałem pokazać Wam lampki, którymi handluję, przecież nie zachęcałem nikogo do kupna mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem, jeśli tak to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 06.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 moja czarna kuchnia http://images48.fotosik.pl/72/719acc80f6939e57med.jpg http://images44.fotosik.pl/72/3ca9a5c63f614e52med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 07.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 abco jak sprawuje się okap??? Chcemy taki kupić, tylko nie jestem pewna czy się opłaca, bo taki tani to nie jest. Kuchnia bardzo ładna, tylko będziecie tam mieli jeszcze jakiś blat czy stół? Czy zostanie już taka przestrzenna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filippo 07.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 abco jak sprawuje się okap??? Chcemy taki kupić, tylko nie jestem pewna czy się opłaca, bo taki tani to nie jest. Podłączam się pod pytanie Też nam sie podobają takie okapy. Znajoma która ma taki ściety bardzo na niego narzeka.. że baaardzo słabo ciagnie.. nawet to reklamowala i przyjechal servis i stwierdzili że taka jego budowa i lepiej nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 07.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 abco jak sprawuje się okap??? Chcemy taki kupić, tylko nie jestem pewna czy się opłaca, bo taki tani to nie jest. Podłączam się pod pytanie Też nam sie podobają takie okapy. Znajoma która ma taki ściety bardzo na niego narzeka.. że baaardzo słabo ciagnie.. nawet to reklamowala i przyjechal servis i stwierdzili że taka jego budowa i lepiej nie będzie.. wprowadzać się będziemy za chwile, więc gotowanie nie ruszyło jeszcze u nas pełną parą. ale ciągnie, ze hoho ma dośc sporą wydajność 0 jedną z najwiekszych na rynku. Ale z tego co zauważyłam - i Faber i Ciarko i podobna Amica - maja prawie identyczne parametry włącznie z mocą oświetlenia. Ale jak do do tej pory to jestem z niego baaardzo zadowolona. Mam nadzieję, że serwis do mnie nie bedzie przyjeżdżał. Okap to CIARKO Black Diamond - trochę tańsza wersja mojego wymarzonego FABER-a (model MIRROR PRO LOGIC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 07.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kuchnia bardzo ładna, tylko będziecie tam mieli jeszcze jakiś blat czy stół? Czy zostanie już taka przestrzenna? Dagne,, jeszcze nie wiem - marzy mi się pozostawienie takiej przestrzeni, ale zdaje sobie sprawe, ze wygodnie jest miec w kuchni cus, gdzie by mozna przynajmniej na chwile przycupnac z talerzem, a nie zakazdym razem leciec z nim do jadalni.Moze postawie cos małego, ale po pierwsze - jeszcze takowego pasujacego nie znalazłam (no, chyba ze zrobie na zamłówienie z tego materiału, co meble i tyle), po drygie -- mam teraz zdecydowanie inne priorytety, a w portfelu jakoś dziwnie pusto... narazie bedzie tak, jak jest a potem sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 14.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Do wczoraj miałam zupełnie inną koncepcję kuchni dopóki nie zobaczyłam tej z Rusta: http://www.rust.com.pl/html/kuchnie/rust/normal/memphis/image/0image13.jpg http://www.rust.com.pl/html/kuchnie/rust/normal/memphis/image/image4.jpg Mój stolarz właśnie będzie teraz robił u kogoś taką. Zwariowałam. Jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 przepiękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Naprawde piekna. A skad ten Twoj stolarz?To pomaranczowawe to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 17.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Naprawde piekna. A skad ten Twoj stolarz? To pomaranczowawe to drewno? To fornir, ale nie wiem jeszcze jaki. Stolarz ma to ustalić. Jest z okolic Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 17.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Naprawde piekna. A skad ten Twoj stolarz? To pomaranczowawe to drewno? To fornir, ale nie wiem jeszcze jaki. Stolarz ma to ustalić. Jest z okolic Radomia. fornir wyglada mi na modyfikowany palisander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 17.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 o kurza twarz.... cudo tylko pewnie też cudna będzie cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdamgs 17.03.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 pytałam, powiedzili mi że to jabłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 17.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 To jest jabłoń indyjska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 17.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mnie klimat takiej - czarnej - kuchni wprawiłby w depresję. Ale to są subiektywne, osobiste odczucia i jednoczesnie zdaję sobie sprawę, że ktoś mógłby patrzeć z obrzydzeniem na moje kuchenne turkusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetas60 17.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 wycenialam taka kuchnie w radomiu w ruscie za szafki na 4 metrowej scianie + zabudowana szafa kuchenna na 2,5 metra + wyspa = 37 tys bez blatów i sprzetu same szafki. jestem ciekawa tego stolarza spod radomia ?? jest w stanie zrobic taka samą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No, wlasnie. Tez jestem ciekawa.37tys. plus sprzet..., to troche wyjdzie.Ja mam 3,60 dlugosci w kuchni. Wyslalam do nich e-maila z zapytaniem, ale jeszcze mi nie odpowiedzieli. Czy placilas za wycene u nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts