sSiwy12 18.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Szowinistycznie - białorusinów szkoda, zatrudniają ukrainców, albo rosjan. Ps. Obiegowo Ci zza wschodniej granicy, to albo Ukraińcy, albo Rosjanie - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 18.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Szowinistycznie - białorusinów szkoda, zatrudniają ukrainców, albo rosjan. Ps. Obiegowo Ci zza wschodniej granicy, to albo Ukraińcy, albo Rosjanie - niestety. tzw. ruskie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Poziom dyskusji zgodny z poziomem inteligencji dyskutantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.11.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Niestety, ale masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 18.11.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Poziom dyskusji zgodny z poziomem inteligencji dyskutantów. to napisz kolejny donos do redakcji, że ci poziom nie odpowiada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie określiłem jego poziomu. Widać sam przyznałeś że masz niski. Nie wiem po co tutaj piszesz. Ale analizując twoje posty z Muratora to raczej szału wiedzą budowlaną nie czynisz Jeszcze opowiedz bajkę o czerwonym kapturku, to wyczerpiesz swój zasób wiedzy w tym poście - i bedzie on jak najbardziej na temat. Zacząłeś bardzo dużo pisac w tym wątku. Niestety nie na temat, bo oprócz jak tu okreslono już "niedorozwiniętego" poziomu dyskusji i obrażania NIC nie wniosłeś. Ani jeden twój post nie jest na temat kopalni oprócz krytyki pojedynczych CYTATÓW. Chyba nudzisz się w domu sledząc różne m.in. wątki na forum Muratora i nie wnąsząc NIC torpedujesz dyskusję. A na domiar złego nawet nie masz za grosz kultury osobistej, bo pomimo uwag nie potrafisz się zachować w miejscu bądź co bądź publicznym. Jezeli masz kilkanaście lat, to twój cielęcy wiek może jeszcze to tłumaczyć, ale jeżeli jesteś dorosły to współczuję otoczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 18.11.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie określiłem jego poziomu. Widać sam przyznałeś że masz niski. a może wskażesz mi miejsce gdzie "przyznałem że mam niski" ? ? ? bo ja też nie określiłem jego poziomu..... przenikliwość twojej logiki jest doprawdy porażająca.... popracowałeś już nad zagadnieniami prawnymi, to teraz czas na zadania z logiki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 18.11.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jeszcze opowiedz bajkę o czerwonym kapturku, to wyczerpiesz swój zasób wiedzy w tym poście - i bedzie on jak najbardziej na temat. aaaaaaaaa.......proponujesz może, żebym tak jak ty rzucał jakieś idiotyczne teksty o przeniesieniu produkcji energii na Białoruś ??? ciekawe...... to chyba z tego złoża węgla, na którym w tym roku sobie czujnie zamieszkałeś, coś sie wydobywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jeszcze opowiedz bajkę o czerwonym kapturku, to wyczerpiesz swój zasób wiedzy w tym poście - i bedzie on jak najbardziej na temat. aaaaaaaaa.......proponujesz może, żebym tak jak ty rzucał jakieś idiotyczne teksty o przeniesieniu produkcji energii na Białoruś ??? ciekawe...... to chyba z tego złoża węgla, na którym w tym roku sobie czujnie zamieszkałeś, coś sie wydobywa.... Nawet CYCUJĄC nie umiesz czytać. Została tutaj chłopcze przytoczona wypowiedź wielkiego zwolennika węgla vicepremierka Waldka. Poczytaj sobie dokładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jeszcze opowiedz bajkę o czerwonym kapturku, to wyczerpiesz swój zasób wiedzy w tym poście - i bedzie on jak najbardziej na temat. aaaaaaaaa.......proponujesz może, żebym tak jak ty rzucał jakieś idiotyczne teksty o przeniesieniu produkcji energii na Białoruś ??? ciekawe...... to chyba z tego złoża węgla, na którym w tym roku sobie czujnie zamieszkałeś, coś sie wydobywa.... Dawaj dalej , dobry w te klocki jesteś. poziom warszawy , tej peryferyjnej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 18.11.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jeszcze opowiedz bajkę o czerwonym kapturku, to wyczerpiesz swój zasób wiedzy w tym poście - i bedzie on jak najbardziej na temat. aaaaaaaaa.......proponujesz może, żebym tak jak ty rzucał jakieś idiotyczne teksty o przeniesieniu produkcji energii na Białoruś ??? ciekawe...... to chyba z tego złoża węgla, na którym w tym roku sobie czujnie zamieszkałeś, coś sie wydobywa.... Nawet CYCUJĄC nie umiesz czytać. Została tutaj chłopcze przytoczona wypowiedź wielkiego zwolennika węgla vicepremierka Waldka. Poczytaj sobie dokładnie :) tak! i to Waldek się zalogował i ją tutaj wrzucił jako głos w dyskusji.... PS. i nic w swoim poście nie cytowałem...... jeśli wiesz, co to w ogóle oznacza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 na którym w tym roku sobie czujnie zamieszkałeś Przed kim chciałeś zabłysnąć błyskotliwym umysłem, przede mną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 "Pawlak: prąd wyprodukujemy sobie na Białorusi węgiel będzie sobie leżał pod ziemią a my będziemy mieli festiwal coraz to bardziej idiotycznych pomysłów..... nic dodać - nic ująć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 18.11.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 na którym w tym roku sobie czujnie zamieszkałeś Przed kim chciałeś zabłysnąć błyskotliwym umysłem, przede mną?? daj spokój! przed niedouczonym geodetą z Legnicy ? mam ciekawsze opcje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ale poziomik reprezentujesz widać douczony baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 18.11.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ale poziomik reprezentujesz widać douczony baaardzo widzisz! nareszcie zrozumiałeś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No napisz coś jeszcze na temat "kopalni pod Legnicą", tak ładnie tu ŚMIECISZ, że zasyfiłeś swoimi niedorozwiniętymi wypowiedziami cały wątek Tak dużo wiesz na ten temat, mniej więcej tyle na temat węgla co z nosa wydłubiesz przed monitorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 18.11.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No napisz coś jeszcze na temat "kopalni pod Legnicą", tak ładnie tu ŚMIECISZ, że zasyfiłeś swoimi niedorozwiniętymi wypowiedziami cały wątek Tak dużo wiesz na ten temat, mniej więcej tyle na temat węgla co z nosa wydłubiesz przed monitorem przedszkolne żarciki z Legnicy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.11.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No dawaj dalej, co tak cieniutko. Potrafisz więcej :) Wrzuć jeszcze jakiegos śmiecia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwert_y 19.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No dawaj dalej, co tak cieniutko. Potrafisz więcej :) Wrzuć jeszcze jakiegos śmiecia :) A ten post to po prostu kolosalnie dużo wnosi do dyskusji... hipokryzja do kwadratu, samemu śmiecąc na potęgę oskarżasz innych o to samo. A dyskusji to tu nie było od początku, każdy głos inny niż przeciwko kopalni był "zakrzyczany" przez Ciebie i Tobie podobnych. Ale przyznam, że na wiece jako czołowy krzykacz się nadajesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts