Gość Edyta Chromińska 09.02.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witam W ostatnim wyd specjalnym "Muratora" czytałam o domach prefabrykowanych i bardzo mi się spodobała ta technologia Szukam sprawdzonej dobrej i nie drogiej firmy która wykonuje takie domy. Co myślicie o firmie "Unibud" z Bielsko Białej? Wydaje mi się rzetelna jednak po obejrzeniu cennika trochę droga, poza tym nalicza dodatkowe koszty za transport a moja działeczka jest w kujawsko-pomorskim więc trochę daleko W "Muratorze" czytałam również o budowie Marzeny i Witolda Rudzińskich z Szamotuł, którzy wybrali wykonawców właśnie z Szamotuł. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć tej firmy, jej nazwy i strony internetowej... Proszę o opinie i namiary na jakieś firmy zajmujące się domami drewnianymi prefabrykowanymi Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Na forum znajdzie Pani wiele tematów poświęconych domom gotowym. Opinie innych inwestorów mogą okazać się pomocne przy wyborze. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts