mc1234 26.01.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Mam zamiar zacząć budowę tego domku w zabudowie bliźniaczej.Czy ktoś z Was buduje wg. tego projektu (niekoniecznie jako bliźniaka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ja zbudowałam - mam stan surowy zamknięty - bardzo fajny i funkcjonalny i tani w budowie dom. Zrobiliśmy troche zmian - brak podpiwniczenia, kotłownia za garazem, strop nad garaże, który tworzy taras otwarty z z sypialni. Poza tym od ogrodu załamaliśmy dach, tworząc duży taras zadaszony na całej długości domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Zdjęcie domu - stan otwarty jest pod moim postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc1234 27.01.2004 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Zdjęcie domu - stan otwarty jest pod moim postem No właśnie chciałam bardzo zobaczyć te zdjęcia, ale nie mogę otworzyć tej strony. Czy możesz mi podać orientacyjnie ile na razie wyniosł Cię koszt budowy i na jaką kwotę masz zrobiony kosztorys? My też zrezygnowaliśmy z piwnic. Aha, jeszcze jedno, będziemy go budować w zabudowie bliźniaczej. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc1234 27.01.2004 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 szkoda,że tak daleko od nas się budujecie, bo z chęcią zobaczylibyśmy Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Stan surowy zamknięty wyniósł nas ca. 100 tys. Bez działki i uzbrojenia.Kosztorysu na ten dom nie ma niestety w Studiu Atrium. Liczymy na 180-200 tys. po wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpkg 09.02.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witam, Bardzo Proszę o opinie na temat tego domu, czy ktoś z forumowiczów buduje lub wybudował ten domek? Jakie są Wasze opinie na jego temat, co zmieniliście w projekcie? Zastanawiamy się nad nim, mamy jednak kilka zastrzeżeń, przedewszystkim schody- czy nie są zbyt wąskie i strome? Czy jest możliwość zrobienia podestu na środku? Proszę o wszelkie opinie na jego temat.http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-49,61,61,parter.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpkg 10.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czy ktoś znający się trochę w temacie mógłby doradzić jaka jest szansa na zrobienie schodów dwuzabiegowych z podestem na poddasze w tym projekcie? Jeżeli tak to kosztem jakich pomieszczeń? Bardzo Prosiłbym o pomoc. Pozdrawiamhttp://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-49,61,61,parter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskarjulia 05.12.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam serdecznie! My wybudowaliśmy właśnie ten domek, jest super , a co do schodów rzeczywiście mogły być łagodniejsze. Ja już się przyzwyczaiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts