adam_mk 19.05.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Było!Pisałem!Kątówka z "mądrą" szczotką, rękawice spawalnicze, okulary, koniecznie dodatkowa rączka do tej kątówki (ta dokręcona z boku!) - i wio!Rowek czy górka - idzie jak głupie!Papierki olej...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 19.05.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 może i było ale na tym forum ciężko coś znaleźdź o co chodzi z tą "mądrą" szczotką? co to jest, i jak to się fachowo nazywa?a z tymi rękawicami spawalniczymi to nie przesada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.05.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Masz odrobinę wyobraźni? Zakręć sobie szczotkę (taką jak do stołowej szlifierki - tylko solidniej wykonaną) tak ze 11 000 obrotów na minutę! Staje się twarda jak diament! Usiłuje "wystrzelić" każdy urwany włosek z prędkością podświetlną! Weź wąską, o małej masie! Są takie! A rękawice - to nie przesada! Weź najgrubsze, jakie będą! Zrób kawałek i opisz jak idzie! (zwykle idzie bardzo dobrze, ale tę szlifierkę to naprawdę TRZYMAĆ trzeba!) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 19.05.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 rozumiem że chodzi ci o szczotkę drucianą? np:http://www.narzedziowy.pl/product_info.php?cPath=88_652_653&products_id=10160¤cy=PLNtaka szczotka przecież porysuje całe deski a chce przecież malowac później lakieremczy na pewno nie lepiej będzie opalarką a później szlifierka z papierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.05.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Nie!Przesadziłeś! Ta, to chyba do renowacji czołgu!Ja znalazłem taką z "normalnym" włosem. Szczotka, tyle że do szlifierki kątowej. Lepiej wyważona, dość cienka, nie ciężka, o wyraźnie "pancernej" budowie. Klasę solidniejsza niż ta do szlifierki.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 19.05.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 dobra to rozumiem że chodzi o taką szczotkę z włosiem jak ze szczotek do zamiatania spróbuje taką znaleźdź ale jeszcze nigdzie czegoś takiego nie widziałemdobra to jeszcze tylko się zapytam jaki papier kupic na szlifierkę do usunięcia farby?w razie gdybym nie znalazł takiej szczotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.05.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 koło setki...Tak z 80.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudlatytraktor 20.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 1)Opalarka, elektryczna 2)Chemia 3)Ściernidła 4)Wata stalowa do rowków i wgłębień 5)Emerytura, bo przy wiiększej ilosci nuda i zwątpienie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal25m 31.08.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam może ktoś słyszał o technice ługowania drewna, ja słyszałem ale nie mogę znaleźć w okolicy żadnej firmy świadczącej takie usługi. Polega to na tym, że np. stare drzwi z warstwami farby olejnej zanurza się na jakiś czas w wannie z ługiem i farba sama odłazi, wyciąga się czyściutkie drzwi. Może ktoś wie gdzie w wielkopolsce takie coś robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts