adamos34 27.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 WitamPonawiam prośbę o kosztorys dla nordea i mbanku bardzo proszę o pomoc PLISSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula101 11.05.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam , czy ma ktoś kosztorys do najlepiej Nordea i DB , dom ok 140 m kwardatowych, koszt ok 300-350 tyś. Dzięki z góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 13.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam! Otrzymałem z banku kosztorys do wypełnienia. Chodzi o domek SAGA II, 143m pow. uż., parter z poddaszem użytkowym,garaż, bez piwnic.Mam do niego szczegółowe zestawienie materiałów więc może jakoś je dopasuję do tego wzoru ale nie wiem jak doliczyć robociznę. Chyba najprościej będzie założyć jakieś % całości... tylko jakie? Może ktoś mi pomóc. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie czy wzory.Ps. Podaję maila: [email protected]Dzięki 1. Przygotowanie terenu2. Uzbrojenie terenu-- przyłącza do sieci wodociągowej- przyłącza do sieci elektrycznej3. Roboty ziemne4. Fundamenty i ściany fundamentowe6. Izolacja pozioma i pionowa parteru7. Ściany zewnętrzne8. Stropy wewnętrzne, schody9. Ściany wewnętrzne10. Konstrukcja dachowa11. Pokrycie dachowe12. Okna13. Drzwi zewnętrzne i garażowe14. Instalacje- wodno-kanalizacyjna- elektryczna- centralnego ogrzewania15. Tynki wewnętrzne16. Posadzki z ociepleniem17. Izolacja termiczna dachu18. Ogrzewanie (piec, grzejniki)19. Wykończenie wewnętrzne- glazura- roboty malarskie- podłogi- wyposażenie kuchni, łazienek- meble wbudowane20. Wykończenie zewnętrzne (tynki)21. Mała architektura22. Inne23. Koszt dokumentacji projektowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaitomek 13.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam forumowiczów!Czy ktos podzieli się kosztorysem dla Przemyślanego w wersji podstawowej? Lub jakiś domek o powierzchni do 130 mkw dla Millenium. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgrodon 18.05.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Prosimy również o przesłanie na maila kosztorys dla Nordea Bank na dom do 150m [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lerris 27.05.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 witam prosiłabym o kosztorys dla domu 90 m kw wg projektu Pierwszy dom III MG projekt , wg operatu ma być ok 320 tyś. a kosztorys dla Nordea i DB. Próbowaliśmy sami z mężem ale jakoś nam nie wyszło:) pozdrawiam mój mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lerris 27.05.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 hej prosiłabym o kosztorys dla nordea i DB dla domu o pow. 90 m kw ma być ok 320 tyś. wg operatu szacunkowego mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lerris 27.05.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 o pomyliłam fora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1.cz 29.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam! Muszę wypełnić kosztorys do banku Millenium na dobudówkę ok. 40 metrów. Mamy już postawione mury i strop też już jest. Kredy chcemy wziąć na remont kuchni, łazienki i wykończenie dobudówki. Jak mam się zabrać za wypełnienie takiego kosztorysu?? Bardzo proszę o pomoc!! Od banku dostałam dwa druki do wypełnienia - zestawienie kosztów i zaawansowania budowy oraz informację o przedsięwzięciu/remont/wykończenie. Pozdrawiam i liczę, że znajdzie sie ktos kto mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joint32 30.06.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam potrzebuję kosztorys dla BGZ.Dom 62m2 na 160tyś. mój adres :[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
putas80 02.08.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 witamDopiszę się do wszystkich proszących o pomoc! szukam kosztorysu dla domu D5 Bruno z garażem ./lub coś o powierzchni ok.121m2/Kosztorys do banku Millenium pow. użytkowa domu to 121m2Mój adres to [email protected]Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 17.08.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 A my, zaplaciliśmy za zrobienie kosztorysu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 18.08.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ...jeszcze go nie widziałam...ale jak coś to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 20.08.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam i proszę o podpowiedz została wypłacona mi pierwsza transza kredytu z rozliczenie na 31 sierpnia i nie zdarzę z tym terminem trzeba pisać jakieś pismo do banku z przesunięciem na 31 września ma kredyt w BOS . i chciałem zmienić ilość transz a mniejsze kwoty zeby sie wyrobić w terminach 2 miesięcznych możecie coś poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczap 02.10.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam, Ślicznie poproszę o kosztorys dla Nordea-dom 130 m.Sama nie daję rady. [email protected]Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedrona84 08.10.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 ok, tylko podaj maila Jeśli jeszcze posiadasz kosztorys dla banku to proszę o przesłanie kosztorysu na emial [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scig13 13.12.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 witam czy ktos pomoze mi w sprawie kosztorys do banku pekao dom 120metr z gararzem19metr .suma 240.000tys z góry dziękuje muj adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 03.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) Witam, Mam pytanie odnośnie kosztorysu dla banku Noredea, będziemy z mężem ubiegać się o kredyt na wykończeniowe prace. Występnie znamy koszty, które chcielibyśmy tam uwzględnić. Dostaliśmy standardowy druk takiego kosztorysu i czy ktoś by mógł mi powiedzieć czy te kolumny które są tam wszystkie uzupełniacie, tj. KOSZT BUDOWY kwota w zł (tu wpisaliśmy koszt wydatków na każdy etap), Udział w całości inwestycji % ( inwestycja - czyli kwota udzielonego kredytu), Stopień zaawansowania robót (czy coś powinna tutaj wpisać skoro jeszcze nie zaczęliśmy tych prac - czy powinniśmy tu uwzględnić to co już zostało zrobione nie z kredytu). ? z góry dziękuje za pomoc P.S. Byłabym wdzięczna za udostępnienie wzoru - do poprawnego wypełnienia (e-mail: [email protected]) Edytowane 3 Stycznia 2011 przez GośkaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jsiek 07.02.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich, w drodze do wymarzonego domku natknąłem się na pierwszy problem - kosztorys dla banku. Gdyby ktoś mógł przesłać na skrzynkę kosztorys dla domu o pow. około 140m z dachem kopertowym w kwocie około 340000 byłbym wdzięczny. email: [email protected] ps. nie musi spełniać rygorystycznie wszystkich wymagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 10.02.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 kosztorys Nordea, BPH dom 140m2potrzebuje kosztorysu jw chce sie zamknąć w 350-400tys jesli ktos może to poprosze na skrzynkę. przerobię sobie oczywiscie. pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts