LoOkas 10.03.2008 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam! Miło końcu że ktoś z bliższa. My już mamy kuchnie że tak powiem wybraną i teraz ją wyceniają. Jest to bardzo dobra firma oni że tak powiem nigdzie się nie rozgłaszają, mają na tyle pracy i zleceń a to tylko z polecania tych którzy u nich już coś robili. Jeśli chcesz mogę podać ci namiary zawsze warto zapytać. Za projekt nic nie płacisz. A naprawdę znają się na rzeczy. Jak coś pisz na priv to odpisze więcej. Tak w tej zmywarki można używać kostek 3in1 4in. Ps. anna-maria3 o jakiej funkcji mówisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.03.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ps. anna-maria3 o jakiej funkcji mówisz?? No właśnie o możliwości używania tabletek 3w1, 4w1, 5w1... U mnie się nie sprawdziło, chociaż tabletki ponoć dobrej jakości, dlatego zwracam na to uwagę, bo może nie warto kierować się akurat tym kryterium wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 10.03.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ps. anna-maria3 o jakiej funkcji mówisz?? No właśnie o możliwości używania tabletek 3w1, 4w1, 5w1... U mnie się nie sprawdziło, chociaż tabletki ponoć dobrej jakości, dlatego zwracam na to uwagę, bo może nie warto kierować się akurat tym kryterium wyboru. no ale my się waśnie tym nie kierujemy. Po oczytaniu kilkuset wątków na forum i tak będę raczej robił jak Ty czyli sól i kosteczka 1in1. Wybacz za głupie moje akcje ale chyba jeszcze śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.03.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wybacz za głupie moje akcje ale chyba jeszcze śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 10.03.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ps. anna-maria3 o jakiej funkcji mówisz?? No właśnie o możliwości używania tabletek 3w1, 4w1, 5w1... U mnie się nie sprawdziło, chociaż tabletki ponoć dobrej jakości, dlatego zwracam na to uwagę, bo może nie warto kierować się akurat tym kryterium wyboru. no ale my się waśnie tym nie kierujemy. Po oczytaniu kilkuset wątków na forum i tak będę raczej robił jak Ty czyli sól i kosteczka 1in1. serio ?? nie są dobre te kosteczki magiczne , które wg reklam dają najwyższy poziom szczęścia każdej kobiecie ? (to ironiczne napisałam, reklama mnie doprowadza do szału - jakby naprawdę nic więcej kobiecie do szczęścia nie bylo potrzebne jak tylko kryształowo czyste naczynia). Nie mam zmywarki niestety i w sumie nigdy nie korzystałam z tego urządzenia (jakoś nikt w najbliższej rodzinie nie ma). Dlatego tak doczytuje, interesuję się. Lookas - możesz mi na pw dać namiary na tę firmę, skąd oni dokładnie są. Ja się przymierzam do wizyty tu : http://kuchnie-kielczynscy.pl/ wiem, że srodki mają z BLUM, i jak doczytuję - wytrzymałe materiały to są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Moje naczynia dużo lepiej wygladają po zwykłych kostkach (można też użyć proszku, ale kostkę wygodniej) i soli z nabłyszczaczem... Jak to ktoś kiedyś napisał w podobnym wątku... Skad zmywarka ma wiedzieć, kiedy z kostki 5w1 ma sobie wziąć odpowiedni składnik? A tak... Oddzielny pojemnik na sól, oddzielny na nabłyszczacz i osobno proszek. Wszystko wykorzystane w podpowiednim momencie i to zdecydowanie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 10.03.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Kuchnię zaprojektowała mi firma http://principium.com.pl/Dane kontaktowe masz na stronie. Jak będzie możliwość to pokaże ci projekt naszej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 10.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 10.03.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 dzięki! Możesz Marcinowi z firmy principium powiedzieć że polecił wam Łukasz czyli LoOkas, on będzie wiedział o kogo chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 16.03.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam ! Wasza kuchnia bardzo w kolorystyce przypomina mi ... nasza Wasze fronty to nasze blaty, kolor plytek (gresu) to nasze fronty, a bezowa mamy podloge - czyli to samo, ale w innej kolejnosci... Czy decydowalabym sie na te kolory po raz drugi? Tak - zdecydowanie - masacar jest super, mdf tez, jednynie wykonanie do ... wiec upewnijcie sie, ze wasz wykonawca pracuje na dobrych materialach (blum itp) oraz wie co robi - przemyslcie sprawe umieszczenia gniazdek oraz sily do piekarnika i odplywu do zmywary - u nas rzeczy oczywiste staly sie niezrozumiale i nie do wykonania dla naszego "spejalisty" Pozdrawiam goraco sasiadow p.s. jaki zlew wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 16.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Bardzo sympatyczny ten zlewik... Ja tez sie dlugo zastanawialam nad zlewem czy z czy bez ociekacza, ale na wszelki wypadek i chyba jakos tez z przyzwyczajenia wyszlo z i jestesmy bardzo zadowoleni... Bedziecie mieli dodatki srebrne w kuchni? Bo zlewik widze w kolorze stali Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 20.03.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam! wczoraj zatwierdziliśmy kuchnie do realizacji. poniżej przedstawiamy projekt kuchni jak będzie docelowo wyglądać. Tak dokładnie tak to będzie. Zdjęcia gotowej gdzieś w połowie czerwca. 1. http://images34.fotosik.pl/186/a2e6d3ed1798775c.jpg2. http://images24.fotosik.pl/181/03f6deec190c3df8.jpg3. http://images32.fotosik.pl/186/790bcac873235e19.jpg4. http://images34.fotosik.pl/186/be14fbcdcd1c96c9.jpg5. http://images33.fotosik.pl/186/f44fab4a8af6cdad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 21.03.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 hmmm dość ciekawe ale czy jesteście pewni, że taka odległość między płytą gazową a zlewem będzie ok ? I jeszcze trzeba będzie pokonać te przeszkodę w postaci półwyspu. Patrze na to z mojego punktu widzenia, czyli dość częstej potrzeby podlewania duszonego mięsa czy uzupełniania wody w zupach. poza tym łatwo umyć np warzywo i od razu je wrzucić do garnka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 21.03.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Kuchnia prezentuje się bardzo ładnie, ale na odlanie ziemniaczków, to będziesz stawiać miskę koło kuchni? A co jeśli przyjdzie dolać szklankę wody do zupy? Trza chyba rolki kupić, mniej nogi będą bolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 21.03.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 cytat Nie ma problemu z przejściem, skoro zaoszczędzam w ogóle czas na przemieszczaniu się po kuchni, to raz od czasu przejdę sie z ziemniakami hihi A sprawa szklaneczki wody już wyjaśniona hihi, to w drugą stronę kwestia odlania ziemniaczków, i maszerowania z garami po gotowaniu do zlewu, a potem powrót z nimi na kuchnię. Pomyśl kobieto, kuchnia bardzo ładna, ale... Przygotowanie obiadu: wyjmujesz mięsko z lodówki, odwracasz się, myjesz, doprawiasz, panierujesz, zabierasz talerz idziesz smażyc, smażysz, "o rany zapommniałam posolić" wracasz po sól (olej, pieprz, czy cokolwiek innego) solisz, wracasz do zlewu, bo musisz umyć sałatę, rwiesz i.. qrde, gdzie ta sół (oliwa, pierz czy cokolwiek innego) idziesz do kuchenki przynosisz do sałaty. Itd. nie wiem, czy jest sens trzymania wszystkiego w podwójnych ilościach tylko po to by się nie nabiegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 21.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ok, przyjęłam do wiadomości w końcu to Tobie ma być dobrze u mnie by się nie sprawdziła, na pomocników jeszcze nie mam co liczyć, a aż tak zorganizowana nie jestem kuchnia faktycznie wydaje się duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 22.03.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Najważniejsze, żebyście Wy byli zadowoleni. U mnie to by odpadło w przedbiegach. Moja kuchnia będzie "nudna", tak żeby nie było toru przeszkód. Oby tylko "nasi" panowie nie poczuli się za mało wykorzystani przy projektowaniu u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Kolorystycznie kuchnia zapowiada się bardzo ładnie, ale ustawienie sprzętów co najmniej dziwne. Nie było innej możliwości? Futuro, jeśli ten projekt jest podobny do Twojej starej kuchni to może warto było coś zmienić, żeby znowu tyle nie latać ? Jesteś pewien/na, że omijanie tego półwyspu w drodze do zlewu nie będzie Cię w^&$*(% ać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Zrobisz jak uważasz, ale ja sobie nie wyobrażam gotowania w takiej kuchni . Dla mnie byłaby to męka na własne życzenie , nie mówiąc już o wciąż zachlapanej podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 22.03.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 kuchnia piękna... dla mnie też jest zaskoczeniem Twoje rozwiązanie Ale jeśli masz podobną obecnie, to przecież wiesz co robisz i pewnie robisz DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts