kasiakp 16.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kolejna jest łazienka na parterze... no i tutaj mamy ogromny dylemat. Chyba nie obejdzie sie bez fachowej rady, trudno znaleźc kompromis. Jeśli chodzi o płytki to bardzo przypadła nam do gustu glazura SACURA-IMOLA firmy Sanimex, w połączeniu z zielenia, tutaj zdjecie ze strony internetowej http://img138.imageshack.us/img138/3645/sanimuv4.jpg a tu już z wystawy w sklepie http://img138.imageshack.us/img138/39/sanim1yq8.jpg piekne te plytki Szukalam ich na necie ale niestety nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.04.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 piekne te plytki Szukalam ich na necie ale niestety nie znalazlam http://www.sklepandbud.pl/prod.php?kat=24&prod=IMOLA http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=344213931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 16.04.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 16.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 16.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 GGGosiku, wstawisz gdzieś zdjęcia swojej kuchni, jak będzie już kompletna i w całości? No pewnie, że tak Mam nadzieję, że nie będę się wstydzić tych moich stolarzy... Ufff... Bo jak na razie jest falstart.. Kilka frontów do wymiany.. Tłumaczą, że na fornirze dębowym (taki wybraliśmy) bejca różnie wygląda: raz może być ciemna, raz jasna... i wyszły takie pasy i każda szafka iiinna.... Po prostu zawał na miejscu.... Nam do finiszu brakuje sporo, bo jeszcze tak na dobre zmiany sie nie zaczęły. Ale ciągle do przodu.. i nawet myślimy się przekwalifikować na budowlańców, projektantów, murarzy etc. nie ma to jak własnymi łapkami wszystko stworzyć, a jaka satysfakcja O tak, to jest satysfakcja ogromna.... Chciałabym umieć wiele rzeczy sama zrobić... My mamy (będziemy mieć) zlewozmywak taki najbardziej standardowy, prostokątny, 1,5- komorowy z niewielkim ociekaczem. Docelowo ma być ten zlew Teka: http://image.ceneo.pl/data/products/918984/ed29443c-71ba-45e1-87c2-14a1c3904fa5_product.jpg A faktura len. Może dzisiaj już będzie Też będę miała len z firmy Pyramis, ale niestety na półtora komory nie miałam miejsca... Za to umywalka do łazienki na pewno, bo taki jest nasz cel podróży do Leroya Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 17.04.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ale wiesz, dobrze, że chociaż są skorzy do wymiany takich frontów. Niektórzy to naprawdę potrafią powiedzieć "bo tak ma być" może faktycznie ten fornir jest jakiś ciężkim materiałem, oby tylko końcowy efekt był taki jak należy i trzymam kciuki by reszta prac poszła bez problemu Kiedy szukałam zlewozmywaka 1,5- komorowego to ceny były dosyć wysokie, a my musimy dokładnie liczyć wydatki Jakoś tak na początku przemyśleń zdecydowaliśmy się na Teke. Znaleźliśmy zlewozmywak w bardzo przystępnej cenie i zakupiliśmy na All. Z nim wszystko w porządku, doszedł wczoraj Natomiast wczorajsze planowane zakupy niestety nie udały się a dlatego, że umywalki nie było na stanie, dostawa będzie w piątek. Niestety z wszystkim musimy zwlekać, nie tylko z kupnem umywalki... A jaka umywaleczka? Powiem Ci, że na wszystko trzeba czekać i uzbroić się w cierpliwość. Najgorzej mają Ci, którzy mają konkretny termin a wyprowadzenie się ze starego mieszkania, bo coś może nie "wyrobić się" na czas... Np. na kanapę będziemy czekać ponad 6 tygodni.... Na inne nawet czeka się 8 tyg. Niestety koszty magazynowania są wysokie i teraz sprzedawca ściąga towar tylko pod konkretne zamówienia... Tej kanapy nawet nie widzieliśmy w tym kolorze, co chcemy, bo inna stoi na ekspozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 17.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) . Edytowane 3 Listopada 2018 przez futuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 17.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Futuro: bardzo ładna ta umywaleczka Mam podobną, ale z Duravitu "Vero". Ja swoich wykonawców "rezerwowałam" pół roku wcześniej, ale znajomi mi podpowiedzieli, że takie teraz są terminy u wykonawców i oni mi polecili tego wykonawcę... No i widzisz, z polecenia, a jak spaprał... Niby porządny, a jak terminy wchodzą w grę, to się facet spieszy i ja tracę... Chwyta kilka srok za jeden ogon... I tak podobno spóźnił się do następnej roboty 2 tygodnie. Ja będę miała sprzęt: Piekarnik kompaktowy TEKA HK800 Kuchenka mikrofalowa kompaktowa TEKA MW 32 BIT Płyta ceramiczna AEG-Elektrolux 66301 K-FN (miała być indukcyjna Teki, ale oszczędziłam na wymianie garnków...) Zmywarka zintegrowana BOSCH SGV 57T23EU Okap Elica Stone (miał byc Faber, ale nie zmieściłby się w górę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 18.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Natomiast zmywarkę wybraliśmy z panelem odkrytym, wydaje mi się, ze jest to praktyczniejsze, widać dokładnie kontrolki, czas do zakończenia pracy. Powiem Ci, że ja w ostatniej chwili zmieniłam te zmywarkę na zintegrowaną, bo stwierdziłam, że ten odkryty panel będzie mi burzył wygląd szafek kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 14.05.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 co u Was nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 16.05.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Własnie znalazłem taki gres: Gres A501 Beige Poler 50x50 http://wema.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=&product_id=67&category_id=43&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 http://wema.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/172b1b16e3340f0e52a4a984e469a829.jpg Co o tym myślicie?? cena nawet nie taka duża? czy można taniej? czy kupiliście ostatecznie ten gres ja jestem załamana, w castoramie i leroyu posucha, nic mi się nie podoba. ta płytka mi pasuje , ale nie wiem jak kolor w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 16.05.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Zobacz jeszcze w Combikolu w BB, tam widzieliśmy fajny jasny gres. dzięki mnie jest w sumie obojętnie czy to będą płytki 60 na 60 50 na 50 czy 30 na 60 na kolorze mi tylko zależy, nie mam odwagi kupować via net, bo zdjęcia mogą przekłamywać kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 16.05.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 byłam w casto wczoraj chyba się jeszcze znów wybiorę do leroya.moze do obi w następnym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A ja dzisiaj zamówiłam Mistrala-Paradyż grys i grafit w beżu też są piękne i POLSKIE http://www.paradyz.com.pl/?s=15&a=7&collID=255&scID=351 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.05.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 A ja dzisiaj zamówiłam Mistrala-Paradyż grys i grafit w beżu też są piękne i POLSKIE http://www.paradyz.com.pl/?s=15&a=7&collID=255&scID=351 pędzę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 18.05.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Też patrzyłam na te płytki, bardzo fajne są i są nawet szare - kompromis dla tych czarnych, ale niestety nie spotkałam się z nimi w sklepie, a zależy mi na tym by je zobaczyć, dotknąć Dziwne u nas są praktycznie w każdym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 16.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Helo Futuro,Co u Was?Tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 17.06.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witam! Wszystko byłoby fajnie gdyby nie ekipa pseudo-fachowców którą wyrzuciliśmy z domu. Dziś każdy ma terminy i nikt nie jest wstanie zrobić u nas wykończeniówki. Więc robie ją sam ze znajomym. Nie mam zbytniego doświadczenia i wszystko się przedłuża. Tragedia. A może wy macie kogoś kto zna się na rzeczy, bo naprawdę trzeba sporo wysiłku włożyć żeby to ukończyć? Jutro przyjeżdżają mi sufity chłopaki podwiesić od kuchni. Tak naprawdę to jeszcze zostało sporo do pracy. A urlopu nie naciągnę niestety. Pozdrawiam I co tam u sąsiadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.06.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 U sasiadki bardzo dobrze, nie narzekam Wiem, jak to jest z tymi "fachowcami" - przyrko mi, ze na takich sie natkneliscie, niestety nie moge Wam nikogo polecic Mam nadzieje, ze u Was powooluutkuu, ale caly czas w jednym kierunku, do celu! Trzymam kciuki! Moze wstawisz jakies foty z Waszego remontu? Pozrawiam Sasiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 03.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 mam nadzieję, że jakoś dacie radę. czekam na zdjęcia kuchni chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts