małaMI 07.07.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 nie mam, ale te croissanty wyglądają smakowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 18.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 pochwal się co już zostało zrobione. w innym wątku widziałam podwieszenia na przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witaj Futuro, Co do szklarza i fajnych luster to jestem na tym samym etapie i sprawy maja sie tak: na Placu Opatrznosci Bozej (obok kosciola pod tym samym wezwaniem, USC i McDonalda), w podworzu po lewej stronie kosciola jest zaklad szklarski. Robia tez lustra na wymiar i maja spory wybor. Jesli chcesz proste lusto bez frazy (czy jak to sie nazywa) i bez ramy to oplaca sie kupic u nich. Jesli wolisz z poleczkami itp (typowe do lazienki), to po moich poszukiwaniach, taniej jest w Castoramie i Leroy Merlin. Co do zdjec w kuchni - poparz tutaj: http://www.dekoruj.pl/exec.php?C=Sz2&PND=97010015&PZTA=0&ESID1=97010009 albo tutaj (nie sa moze czarno-biale, ale moze ci sie spodobaja): http://sklep.plakatoteka.pl/x_C_Sz2.html?PS=kawa&PS3=wszystkie A moze masz wlasne zdjecia i: http://www.allegro.pl/item406203216_galeria_kolor_obraz_gitary_plotno_3szt_55x55cm.html Pozdrawiam sasiada serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 27.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mamy płytki, gres 60 cm x 60 cm nowa gala mm http://img182.imageshack.us/img182/1133/p1270617vg8.jpg Super płytki mam je na przedpokoju u=i odwrotność tego białe powlekane szarym w kuchni bardzo pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 28.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ja chciałam NG , ale jasną do kuchni (jako jedną z opcji), ale czas oczekiwania na płytki był ok. 4 tygodni. No i ostatecznie kupiliśmy jakieś niemieckie, na zasadzie co było w sklepie (znudzeni i zmęczeni już byliśmy bo co wybraliśmy to okazywało się, że trzeba czekać i czekać). Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jak wygląda po remoncie u Was. Nie mogłabyś choć parę zdjęc kolejnych etapów pokazać, plis plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 31.07.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 oo warunki podobnie jak u nas, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 31.07.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 oo warunki podobnie jak u nas, hihi Masz rację, mniej więcej podobny etap ale u nas juz są płytki w kuchni zaraz zrobię zdjęcia i wstawię (tzn jeszcze trzeba uzupełnienia pod ścianami zrobić i zafugować, no ale z fugami to chwilkę trzeba poczekać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 31.07.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 NG MM jest ładna. Wy macie jasne fronty szafek, więc na pewno podłoga ta nie będzie zacieniać. U nas by się ciemne nie sprawdziły zupełnie (dziś widziałam ładniejsze niż kupiliśmy buuuu i tańsze, ale trodno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 15.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 zapowiada się bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.08.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ooo wątek Wam do galerii przeniesiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.08.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ooo wątek Wam do galerii przeniesiono I dobrze, bo bym na niego nie trafiła Łazienka zapowiada sie bardzo ciekawie. Apropos gresu to niech tam sobie mówią, że poler jest ciężki w utrzymaniu. Ale za to jaki piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 22.08.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 bardzo fajna ta umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 22.08.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 bardzo fajna ta umywalka wiem bo sam taką wybrałem witaj MI. wy pewno skończone, a my czekamy na montaż mebelków. Kurde jeszcze w środę panele będą nam układać w pokoju i korytarzu. A ja już nie mam sił, a pracy pozostało tyle że szkoda gadać. ps.siostra a gdzie zdjęcia mojego malowania w kuchni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 24.08.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 bardzo mnie ciekawi jak się będzie Wasza kuchnia prezentowała. te kolory - odważny ten czarny. wiem, że taki był też w projekcie, dlatego tak nie mogę się doczekać fotek realnego wnętrza. te płytki w łazience są gładkie czy takie wytłaczane ? na zdjęciach wyglądają jak tłoczone (w paski, fale nie wiem jak to nazwać) , zastanawiam się jak to będzie się sprawdzało w czyszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 czy te płytki to nie Homme przypadkiem??? kolory w łazience przypominają mi widzianą dziś łazienkę w Nescafe Tak sobie tam myślałam,że fajne połączenie, i rzadko w domach takie robią, a tu proszę a kuchnia odważna rzeczywiście, mi by chyba za smutno było, ale widzę że Wy macie dość określone gusta co do kolorów. Aż jestem ciekawa innych pomieszczeń w domu. No i czekam na zdjęcia z wszystkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 25.08.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Widziałam na żywo meble Futuro i Lookasa, są bardzo jaśniutkie, dlatego ten czarny w sumie nie musi być smutny. Jestem bardzo ciekawa efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 25.08.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Tak płytki z kolekcji Tubądzina Homme. Są extra, dobrze się czyćci bo pomimo "fali" powstałe rowki są bardzo płytkie. cały efekt nadaje im padające na nie światło. Kuchnia jest w stylu nowoczesnym i miała być zupełnie inna, i taka chyba jest. Efekt końcowy już niebawem. My nie lubimy monotonni, dużej ilości ceramiki na ścianach, wytłaczanych mebli, wolimy prostotę. Wasze reakcje są jak wszystkich innych, bo tak naprawdę tradycje i stare "nawyki" w nas zawsze są, raczej kuchnia każdy to traktuje jak kuchnie a nie jak pomieszczenie ekstrawaganckie. Ludzie boją się dużych zmian. Dodam że remont na tym się nie kończy. Pozostało całe piętro. Moje piętro. Tam będzie jazdeczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 25.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 bardzo, bardzo mi się podoba to, co już zrobione i co będzie czekam na efekt końcowy, warto czekać... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 31.08.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Póki co mamy położone panele, zakupione na all razem z montażem. Jesteśmy zadowoleni, bo panowie przywieźli ten kolor, który zamówiliśmy, w rzeczywistości jeszcze ładniejszy niż na obrazku, ułożyli je w 2 godzinki, pięknie po sobie posprzątali i wcale nie tak dużo krzyknęli za wykonaną prace no i gicio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts