Gość kaz 26.08.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 czy należy sięspecjalnie zabezpieczać podczas układania?podobno jest jak azbest,szczególnie niebezpieczna dla oczu i płuc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 26.08.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Podobno. Ja sie troche zabezpieczalem (maska na twarz), ale niewiele to dalo.Nie chcialbym robic tego zawodowo, ale ulozenie we wlasnym domu mioze przezyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew77 26.08.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Wełna to straszny syf. Kładlismy to z kolegą na jego strychu. Nawdychaliśmy sie tego g.wna i myslałem ze sie przekrece. Wczoraj wszedlem na strone stowarzyszenia producentow wełny, gdzie te wały reklamują wełnę jak zdrowsza od marynat i kawy. Juz widze jak by się taki producent nażarł waty zamiast grzybków na zakąske...Koniecznie maska na twarz i jakies okulary. Mysmy załozyli okulary dopoiero na drugi dzien jak nas oczy szczypały jak cholera. Już po całej imprezie znalazłem strone w internecie o wełnie, gdzie wszystko jest opisane http://www.konferencjabhp.pl/5858 Szkoda, że wczesniej nie wiedziałem. Szukalibyśmy czegoś zdrowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts