aga_ad 11.02.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Sprawa przedstawia się następująco. Glazurnik ( ) układał mi blat z płytek i okazało sie ze krzywo ułożył. Powiedźcie mi proszę, czy można zerwać te płytki i czy płyta kg będzie nadawać się do ponownego przyklejenia płytek. Czy lepiej nakleić na te płytki nową warstwę płytek. Poradzcie mi bo chyba zgłupieję z tą wykończeniówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 u mnie kilka zrywal po okolo 2-3 godzinach, powierzchnia plyty czesciowo sie oddarla, plytki naklejono ponownie.zaznaczam, ze nie bylo to w miejscu bezposrednio narazonym na dzialanie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.02.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 U mnie położyli nie do końca tak, jak ja chciałam Zorientowalam się wieczorem więc uwagę zwróciłam na drugi dzień. Trzeba już było skuwać, ale nie było najgorzej. Płyta została nienaruszona, tylko musieli zeszlifować zaprawę/klej (??) Ponownie położyli płytki na tą samą zabudowę (geberit). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miron_ 11.02.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jeżeli klej zdążył wyschnąć to szanse marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 11.02.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Czasami mozna , a czasami nie . Zalezy to od kleju ,wilgotnosci w pomieszczeniu , umiejetnosci zrywajacego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts